BROA vloerisolatie

BROA vloerisolatie is een in 2013 opgericht bedrijf. Gespecialiseerd in het isoleren van vloeren en kruipruimtes gericht op de regio Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen, Woont u buiten onze regio? Bel ons zeker voor de mogelijkheden want wij kennen namelijk een hoog- en laagseizoen. Met name in de zomer is het wat rustiger en zijn we in staat iets verder te reizen.
Na-isoleren van je vloer, wanneer doe je het goed?

Belangrijke pijlers binnen BROA vloerisolatie zijn de oprechte betrokkenheid bij uw situatie en natuurlijk de kwaliteit van het product, waar wij na onderzoek kozen voor TONZON vloerisolatie. Wij geloven dat je voor een optimale isolatie moet uitgaan van de dubbele TONZON aanpak; thermoskussens voor de onderkant van de vloer en een bodemafdekking. Uitermate geschikt voor het isoleren van vloeren en het bestrijden van vochtige muf ruikende kruipruimtes. De thermoskussens en bodemfolie van TONZON behalen door deze combinatie dan ook unieke isolatiewaardes.

BROA vloerisolatie heeft een “speciale opleiding” genoten bij TONZON. Waarbij eerst op het hoofdkantoor in Enschede oefenvloeren zijn geïsoleerd. Waarna het tijd was voor het echte werk. Daarbij veranderde de schone vloer en balken in Enschede in kruipruimtes vol spinnenwebben, hier en daar schimmels, vocht en zand, de houtendragers zaten vol oude spijkers en leidingen. Na de houtvloeren mochten we verder met beton. Onder begeleiding van de met recht zeer ervaren TONZON monteurs hebben wij de fijne kneepjes van dit toch aparte maar uitdagende vak geleerd, waarna het tijd was om op eigen benen te staan.

Wat wij belangrijk vinden zijn de simpele dingen zoals het niet onnodig bevuilen van uw huis, een handje bij binnenkomst. Wij hebben een beroep wat uitgeoefend wordt in kruipruimtes waar de meeste mensen liever niet aan moeten denken, laat staan zelf in gaan kruipen. Dit betekent niet dat wij ons niet hoeven te gedragen, wij respecteren u en uw leefomgeving.

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor BROA vloerisolatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media