BSI Breda

BSI Breda is een allround installatiebedrijf gevestigd in Breda aan de Rithmeesterpark 27 te Breda. Wat ooit is begonnen met het verhuren van keukengeisers, elektrische Boilers en later de CV ketels en elektrische ventilatie, verschuift onze aandacht steeds meer door naar duurzame oplossingen.

In ons pakket hebben we o.a. Zonnepanelen (hoogwaardige AAA-kwaliteit panelen met de Enphase IQ8M Micro-Omvormers) maar kunnen u ook adviseren op het gebied van Warmtepompen, Airco`s, Zonneboilers kortom we zijn een allround installatiebedrijf en van alle markten thuis.

ADVIESGESPREK:
In alle gevallen komen we binnen 7 dagen na aanvraag advies/offerte bij u thuis voor een adviesgesprek. In dit gesprek zal onze adviseur u een uitgebreide uitleg geven over de verschillende installatie, producten maar vooral ook uw persoonlijk situatie (o.a. huidig verbruik, mogelijk verbruik toekomst, mogelijkheden schuin/platdak, financiële voordelen, uitleg salderingsregeling)

TECHNISCHE SCHOUWING:
Na akkoord (of bij bijzondere gevallen nog voor akkoord) zal binnen 7 dagen onze Technisch Schouwer op locatie komen kijken om met u het definitief legplan van de panelen door te nemen, de kabelroute van dak naar groepenkast te bepalen en bekijkt of de huidige groepenkast toereikend is en voldoet aan de NEN1010, al dan niet aangepast of vervangen moet worden. Als laatste wordt gekeken of uw dak voldoet om de panelen te plaatsen.

INSTALLATIE:
Vanuit BSI Breda geven we de garantie dat wanneer bovenstaande akkoord is we binnen 2 tot 6 weken de panelen komen plaatsen en aansluiten. Wij werken met eigen installatieteams die allen over een ruime ervaring en de juiste kennis beschikken. De installatie leveren we dan direct werkend op, u krijgt een uitleg waarna u d.m.v. een hoogwaardige installatie zelf uw energie kan gaan opwekken.

SERVICE EN ONDERHOUD:
BSI Breda heeft persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ook nadat de installatie voltooid blijft u voor ons een gewaarde klant. Heeft u vragen, mocht u in de toekomst uw installatie willen uitbreiden met een Batterij of heeft u een storing dan staan wij voor u klaar.

  • BSI Breda

    0 beoordelingen
  • Adres
    Rithmeesterpark 27
    4838GZ Breda
  • Www.bsibreda.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor BSI Breda.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media