Elektro Control Nederland B.V.

Wij willen meewerken aan een schonere wereld
En dat doen we door duurzaam te bouwen. Wij kunnen onze opdrachtgevers dan ook helpen bij het klimaatneutraal maken van hun gebouwen Dat doen we door installaties op een slimme manier te ontwerpen, te bouwen en te beheren. We installeren installaties voor zowel huishoudens als bedrijven en hebben persoonlijk contact met de klant, kwaliteit, zekerheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Door gebouwen en huizen groener en efficiënter te maken worden deze gezonder. Hierdoor ontstaat er een prettigere en productievere omgeving voor alle bewoners of werknemers. Groene huizen en gebouwen hebben een lagere energierekening en dat is prettig voor de eigenaren.

Onze missie
Bij ECN is elke klant gelijk, hoe groot of klein deze ook is, en krijgt elke klant evenveel aandacht. We zijn servicegericht en zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit van diensten en producten. We begeleiden al onze klanten naar de oplossing die het beste bij hun wensen en ideeën aansluit. Om dit te kunnen waarborgen werkt ECN met diverse kwaliteits- en veiligheidssystemen;

Foto's

Beoordelingen (1)

Beoordeling schrijven
Wilco de Jongh
Soest
07-11-2022
Zeer ontevreden

Zonnepanelen plaatsen ging goed en snel. De uitbreiding van de meterkast (ook al betaald) zou 2 maanden later gebeuren op hun verzoek. Afspraak 2 keer afgezegd en nu zijn ze onbereikbaar en reageren ook niet op e-mails.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media