Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Guido Giling
Bergen
08-09-2023
Lossen het probleem niet op

Nadat ze eerst niet op de gemaakte afspraak kwamen opdagen zijn de panelen in april geïnstalleerd. In mei bleek een van de omvormers niet goed te werken. Ben al 4 maanden bezig dit via hun op te lossen. Onlangs is dan eindelijk de omvormer vervangen en ... die doet het nog steeds niet. Technisch gezien is dit niet hun probleem, zeggen ze. Als klant moet ik zelf maar contact opnemen met hun leverancier om dit technische probleem zelf op te lossen.

S.Edery
Purmerend
21-08-2023
Ontevreden

0 Ster !!In december 2021 zonnepanelen laten plaatsen door Elektro Control. Bij de montage liepen de medewerkers in de dakgoot, verschillende keren gevraagd om dit niet te doen maar dit was geen optie voor hun omdat ze dit deden met een trap i.p.v. een steiger. Nadien een lekkage van de dakgoot. Ook de aarde draad is niet aangesloten door de monteurs op de omvormer! Na diverse meldingen werd er beloofd om dit op te lossen, maar helaas tot heden, augustus 2023 is er nog niks gebeurd. Pas weer gebeld erover en nog steeds geen reactie. Problemen worden niet opgelost dus ga niet met dit bedrijf in zee. Bla bla bla bla bla ik krijg antwoord na mijn review dat ik met hun contact moet opnemen met mooie praatjes. Waardeloos bedrijf. Hun moeten contact opnemen met mij.

Wilco de Jongh
Soest
07-11-2022
Zeer ontevreden

Zonnepanelen plaatsen ging goed en snel. De uitbreiding van de meterkast (ook al betaald) zou 2 maanden later gebeuren op hun verzoek. Afspraak 2 keer afgezegd en nu zijn ze onbereikbaar en reageren ook niet op e-mails.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media