Jansen Isolatie B.V.

Jansen Isolatie B.V. heeft zich gespecialiseerd in het na-isoleren van spouwmuren en kruipruimtes. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn KOMO gecertificeerd via het SKG-IKOB 2290/13 en aangesloten bij VENIN. Dit geeft u garanties ten aanzien van de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid.

Wij werken met de modernste apparatuur en de beste hoogwaardige materialen en producten. Hierdoor staat Jansen Isolatie B.V. garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een reële prijs. Enthousiasme, vakmanschap en kennis staan garant voor kwaliteit.

Bij woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1980 zijn de spouwmuren over het algemeen nog steeds niet geïsoleerd. Door het na- isoleren van de spouwmuren, kan tot maar liefst 30% bespaard worden op het energieverbruik. Tevens zorgt een goed geïsoleerde spouwmuur voor meer wooncomfort. Woningen gebouwd na 1980 hebben vaak al spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en snel terugverdiend. Wij isoleren niet alleen lege spouwmuren, maar ook spouwmuren waar nog oude isolatiematerialen in zitten die in slechte conditie zijn en geen isolatiewaarde meer hebben. In kruipruimtes kunnen wij de onderkanten van vloeren en/of de bodem isoleren.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Fam Lejuez
Eindhoven
13-05-2021
Goed en netjes geholpen met

Goed en netjes geholpen met inmeten voor muurisolatie met een nette prijs.
En het uitvoerende "one man team" was een echte vakman die zijn werk met veel vriendelijkheid ( haast passie :p ) wist uit te voeren.
We merkte al snel het verschil met de HR++ parels omdat direct de (fictieve van 15cm) koude muur verdwenen was aan de kopse kant van de (hoek)woning uit 1957.
Dit gold ook voor de slaapkamers (en zolder) aan betreffende muur.
Resterende muren zijn daarbij een extra.
We hebben de ketel niet meer betrapt op bijstoken wat normaal wel gaande was (voornamelijk in de ochtend dat het zeer sterk afkoelde).
Tevreden klant kan ik overtuigd zeggen en prijs de firma Jansen Isolatie B.V dan ook zeker aan.

Guillaume van Eys
Berg en Terblijt
31-03-2021
Zowel Jansen Isolatie als Isolatie.com

Zowel Jansen Isolatie als Isolatie.com hebben ons huis gecheckt op de mate/kwaliteit van isolatie. Beide bedrijven kwamen tot de conclusie dat de isolatie voldoende was. Wij stelden hun eerlijkheid en deskundige professionaliteit zeer op prijs. Omdat verder geen werkzaamheden zijn uitgevoerd is de vraag naar prijs/kwaliteit verhouding niet relevant.

Nic Sijstermans
Sittard
07-12-2020
Snel en goed werk geleverd

Snel en goed werk geleverd

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media