Jansen Isolatie

Jansen Isolatie B.V. heeft zich gespecialiseerd in het na-isoleren van spouwmuren en kruipruimtes. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn KOMO gecertificeerd via het SKG-IKOB 2290/13 en aangesloten bij VENIN. Dit geeft u garanties ten aanzien van de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid.

Wij werken met de modernste apparatuur en de beste hoogwaardige materialen en producten. Hierdoor staat Jansen Isolatie B.V. garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een reële prijs. Enthousiasme, vakmanschap en kennis staan garant voor kwaliteit.

Bij woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1980 zijn de spouwmuren over het algemeen nog steeds niet geïsoleerd. Door het na- isoleren van de spouwmuren, kan tot maar liefst 30% bespaard worden op het energieverbruik. Tevens zorgt een goed geïsoleerde spouwmuur voor meer wooncomfort. Woningen gebouwd na 1980 hebben vaak al spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en snel terugverdiend. Wij isoleren niet alleen lege spouwmuren, maar ook spouwmuren waar nog oude isolatiematerialen in zitten die in slechte conditie zijn en geen isolatiewaarde meer hebben. In kruipruimtes kunnen wij de onderkanten van vloeren en/of de bodem isoleren.

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Jansen Isolatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media