Plus Isolatie BV

Is uw woning gebouwd tussen 1910 en 1984 en wilt u eindelijk eens afrekenen met die hoge energiekosten? Of heeft u altijd last van een koude gevel of vloer? Plus Isolatie biedt voor ieder probleem een passende en deskundige oplossing.

Plus Isolatie is een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf met jarenlange ervaring in woningisolatie. We zijn gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimteisolatie, dakisolatie en verdiepingsvloer isolatie. Plus Isolatie is in het bezit van het KOMO proces certificaat voor het isoleren van spouwmuren met Knauf Supafil (minerale glaswol). Bij deze werkzaamheden worden er steekproefsgewijze controles gedaan door het SKG-IKOB. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven op al onze geleverde producten of werkzaamheden 10 jaar garantie.

Bent u nog steeds bang voor vocht doorslag op muren of ventilatie die na isolatie niet meer optimaal werkt? Dan kunt u gerust zijn, Plus Isolatie werkt als isolatiebedrijf met de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van isolatie, daardoor ligt uw isolatieklus bij ons in veilige handen.

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Plus Isolatie BV.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media