Schone Energie BV

Schone Energie B.V. levert zonnepanelen aan bedrijven en particulieren die graag voorop willen lopen met het verduurzamen van Nederland. Bij Schone Energie B.V. kunnen klanten terecht voor snel, duidelijk en helder advies.

Schone Energie B.V. is onderdeel van Adore Montage. Een team van zo'n 45 fulltime installateurs. Wij koppelen opdrachten van particulier- en bedrijfsmatige klanten aan een vast team van eigen VCA-gecertificeerde installateurs. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonnestroomsystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Tevens verzorgd onze installatie-tak (Adore Montage) voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers de installaties, zoals: Ecorus, Pure Energy, Volta Solar, e.a.

Foto's

Beoordelingen

Saskia

20-08-2019 00:51

Het is moeilijk om te kiezen tussen de vele zonnepanelen leveranciers. Na wat vergelijken kwamen we eracher dat Schone Energie een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft en een vriendelijke klantenservice. De zonnepanelen zijn van goede kwaliteit en de monteurs werken snel.

Peter

19-08-2019 22:23

Prompt friendly good follow up from the whole Schone Energie team in the office as well as on site.

Martien Jansen

04-08-2019 13:26

Panelen liggen keurig op het dak en de aansluiting door de elektricien is met zorg gedaan. Ook zeer snel, binnen ongeveer 4 uur was de klus geklaard.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media