Technisch Bedrijf Van der Veen

Mijn naam is Freerk van der Veen en ik ben eigenaar van Technisch Bedrijf Van der Veen. Ik presenteer u een nieuw energiek installatiebedrijf. Ik heb ruime ervaring op het totale gebied van de installatietechniek. Mijn passie voor duurzame technieken probeer ik zoveel mogelijk toe te passen in de hedendaagse vraag. Bijvoorbeeld aardwarmtesystemen en zonne-energiesystemen, laadstations voor auto op elektra of gas.

Persoonlijke benadering
Voor mij is het belangrijk om een goede communicatie en persoonlijk contact te onderhouden met u als klant. Belangrijk voor u is dat u met al uw vragen zonder drempel mij kunt benaderen. Met dit voor ogen ben ik van mening dat ik samen met de klant tot de beste oplossing zal komen.

Wat kan ik voor u betekenen?
Door jarenlange ervaring ben ik ervan overtuigd een goede partner te zijn voor al uw vragen en wensen op gebied van (duurzame) energie-installaties, van riolering tot dakbedekking en elektra tot zink.

- Aanleggen of herstellen van rioleringssystemen en het aanbrengen van dakbedekking en zink.

- Aanleg, onderhoud en herstel van CV-ketels, zonneboilers, warmtepompen, zoneregelingen, vloerverwarming, etc.

- Verzorgen van sanitaire installaties in woningen en gebouwen; bijvoorbeeld luxe badkamers, buitendouches, binnen- en buitenkeukens.

- De installatie van gasapparatuur en het uitvoeren van complete veiligheidskeuringen van gasinstallaties in woningen en gebouwen.

- Installeren van elektrische installaties in de woningbouw en utiliteit. Maar ook domotica, alarmsystemen, zonnepanelen, etc.

Foto's

Technisch Bedrijf Van der Veen heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Technisch Bedrijf Van der Veen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media