The Home of Renewable Energy

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Home Energy biedt verschillende producten waarmee u zonne-energie kunt omzetten naar elektriciteit.
Elektriciteit uit zonnepanelen en zonnecollectoren (of Solar Heat) is groene, hernieuwbare energie die geen CO2 of andere vervuilende stoffen uitstoot. Een gewone zonne-installatie voor een woning kan de CO2 uitstoot tot 2 ton per jaar verminderen wat neerkomt op meer dan 40 ton voor de hele levenscyclus.

Zon: onze belangrijkste energiebron.
Wereldwijd is onze totale, jaarlijkse energie consumptie gelijk aan de energie die de zon in slechts 20 minuten tijd op de aarde schijnt.
In West Europa is dat gemiddeld 1000 Watt/m2. De Home Energy zonnepanelen (A-merken) zijn speciaal ontwikkeld om deze energie efficiënt om te zetten in elektriciteit.

Home Energy producten voor elk gezin
Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3500 kWh aan elektriciteit per jaar. Met de installatie van circa 25m2 aan zonnepanelen is het al mogelijk om in deze gemiddelde jaarlijkse behoefte te voorzien. Om optimaal gebruik te maken van natuurelementen, zoals zon en wind, is een combinatie van de Home Energy producten ideaal.
De Home Energy zonnepanelen met de Energy Ball® zijn als set zeer geschikt voor het opwekken van elektriciteit.
De zonnepanelen worden als sets geleverd aan particulieren & MKB, maar worden ook op specificatie geleverd voor toepassing in grote projecten van onder andere architecten, aannemers, gemeentes en overheden.

Toepassingen
Home Energy levert de zonnepanelen onder andere in 2 uitvoeringen;

• Monokristallijn
• Polykristallijn

De Home Energy zonnepanelen hebben een extreem lange levensduur, en zijn bovendien onderhoudsvrij en niet onderhevig aan slijtage. Home Energy geeft voor de zonnepanelen een productgarantie van 12 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar.
Alle Home Energy Solar Power sets worden compleet geleverd met zonnepanelen, SMA _ of Omnik omvormers (ander merk in overleg) en installatie materiaal specifiek voor montage op de verschillende soorten daken.

Bespaar niet alleen op uw energie rekening, maar spaar ook het milieu!
Zonne-energie is een milieuvriendelijke energiebron. Iedere door middel van zonne-energie opgewekte kilowattuur bespaart ongeveer 1 kilo aan CO2 ten opzichte van opwekking door conventionele (fossiele) bronnen. Daarnaast veroorzaakt gebruik van zonne-energie geen geur of geluidsproblemen voor omwonenden.

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor The Home of Renewable Energy.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media