Van Hunen Verhuizingen

Verhuizen is voor de meeste mensen een zeldzame gebeurtenis. Voor verhuisbedrijf Van Hunen is het dagelijks werk, zelfs al meer dan 60 jaar. Hierdoor bent u voor een stressloze verhuizing bij ons aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in het land kunnen we u in heel Nederland van dienst zijn.

Gratis bezoek van onze verhuisadviseur
Op uw verzoek komt onze ervaren verhuisadviseur geheel kosteloos en vrijblijvend bij u op gesprek. Alle onderdelen en mogelijkheden van de verhuizing worden uitgebreid met u doorgenomen, u kunt al uw wensen en eisen hierbij kenbaar maken. U ontvangt na dit bezoek een gedetailleerde offerte.
Erkend verhuisbedrijf

Van Hunen verhuizingen beschikt over het keurmerk ‘Erkende Verhuizers’. Dit betekent dat u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf dat uw verhuizing van begin tot eind regelt. Er zijn verschillende redenen om voor een Erkende Verhuizer te kiezen:

- Vakkundige verhuizers
- Professioneel verhuismateriaal
- Heldere voorwaarden
- Verhuisgarantie, uw verhuizing wordt altijd uitgevoerd
- Uitgebreide verzekering van uw inboedel
- Geschillencommissie Verhuizen

Centraal gelegen verhuisbedrijf
Ons verhuisbedrijf opereert vanuit Duiven en is daarmee het aangewezen verhuisbedrijf in Nijmegen en Arnhem. Ook als u over de provinciegrenzen wilt verhuizen kunt u een beroep doen op onze diensten. Wij hebben ervaring met verhuizingen van en naar alle hoeken van het land. Met ons uitgebreide en gespecialiseerde wagenpark kunnen we u altijd een verhuizing op maat bieden.

Foto's

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen recensies geschreven voor Van Hunen Verhuizingen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media