Ziezo Solar

Ziezo brengt de zon in huis.
Ziezo. Zonnepanelen die piekfijn op jouw dak liggen dankzij onze ervaren installateurs. Laat het besparen maar beginnen

Onafhankelijk en objectief
Je krijgt van Ziezo Solar altijd het beste advies voor jouw situatie. We denken met je mee, leggen je alles tot in detail uit en zoeken samen naar de meest rendabele oplossing. Daarom zijn onze klanten zo tevreden - en vertellen ze het door.

A-kwaliteit materialen
Waar anderen met een voldoende tevreden zijn, gaan wij voor een 10. Daarom werken we met de beste materialen in de markt. Van Tier1-zonnepanelen en Enphase micro-omvormers tot en oerdegelijke montagesystemen en 4mm² kabels. Zo haal je nóg meer uit je investering.

Deskundig en netjes
Geen zorgen om de installatie: we plaatsen jouw zonnepanelen zorgvuldig, werken alles mooi af en sluiten het veilig aan. Dat doen we verantwoord volgens de NEN1010 en NEN3140-normering. We controleren alles grondig om er zeker van te zijn dat we jou veilig en blij achterlaten.

Onderhoud en 25 jaar garantie
Ziezo Solar is altijd bereikbaar en we reageren dezelfde dag. Is er iets mis? Dan lossen we het zo snel mogelijk persoonlijk voor je op. Je krijgt 10 jaar garantie op de installatie. Op de zonnepanelen en omvormers zelfs 25 jaar! Dat noemen we nou zonnepanelen zonder zorgen.
  • Ziezo Solar

    2 beoordelingen
  • Adres
    H.J.E. Wenckebachweg 47D
    1096AK Amsterdam
  • ziezosolar.nl

Foto's

Ziezo Solar heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (2)

Beoordeling schrijven
Molenaar
Zuid-Scharwoude
22-05-2023
Aardings beleid panelen is niet correct

De nieuwste richtlijnen schrijven voor dat aarding van het frame waar de panelen op liggen met een apparte kabel geaard moet worden. Beleid van ZieZo solar is dat aarding plaatsvindt via de zelfde kabel als welke de stroom wordt getransporteerd. Die volgens mij ook nog een aan de lichte kant is 5100 kw piek kan volgens mij niet op een 2,5 kwardraads draad. Verder was de aanleg in de meterkast gewoon slecht gedaan. Dit is na mijn klacht wel zeer snel verbeterd door een monteur die er duidelijk meer verstand van had. Ook de service die je kunt bellen is vriendelijk en ter zake kundig. Daar heb ik dan wel weer vertrouwen in voor de toekomst. Dat de aanlegploeg buitenlandssprekende en matig engels sprekend. waren was mij vooraf gevraagd. Dat was voor mij niet het probleem. Maar dan moeten ze hun werk wel goed doen. Op het dak lijkt het goed te zijn gegaan. De Meterkast in aanvang dus niet. Na herstel wel in orde.

Reeuwijk
Hazerswoude
15-05-2023
Doen wat ze zeggen...

Via offertevergelijker in contact gekomen met o.a. Ziezo Solar. Ziezo Solar was de enige die thuis langs kwam. Goed gesprek gehad met Jelle. Via een scherm gaf hij uitleg. Foto's gemaakt van het dak en meterkast. Na akkoord werden de panelen binnen een week geplaatst. Werd keurig gedaan. Mensen waren beleefd, alles netjes achtergelaten, harde werkers. Al met al prima te spreken over Ziezo Solar.

Reactie:

Wat een fijne review om te lezen. Bedankt hiervoor. Uiteraard hebben we met alle liefde de installatie geplaatst.

Wij wensen jullie vele zonnige dagen en plezier toe.

Team Ziezo Solar

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media