Behangen

  • Strak behangwerk
  • Ervaren behangers
  • Scherpe tarieven

Offertes vergelijken voor behangers

Als je de muren wil behangen, kun je er voor kiezen om dit zelf te doen of hier een vakman voor in te huren. Kies je voor het inhuren van een professionele behanger, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo is een expert vaak binnen een dag klaar en dan ziet het er ook nog eens superstrak uit.

Een expert doet het sneller

Als je zelf zonder ervaring aan de slag gaat met het behangen, kom je er al snel achter dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Zeker als je jouw muur echt netjes wil behangen, ben je wel even bezig met de voorbereiding en het daadwerkelijke behangen zelf. Huur je een expert in, dan zit het behang in een mum van tijd strak op de muur.

Een superstrak resultaat

Een vakman werkt niet alleen zeer snel, dit doet hij het ook zeer secuur. Waar je bij veel doe-het-zelvers kleine slordigheidsfoutjes in het behang ziet, is dit bij het behangwerk van experts niet het geval. Zeker als je kiest voor een behang met print, is het aan te raden om een expert in te huren. Deze sluit de print van de verschillende stroken perfect op elkaar aan, zodat het een mooi geheel wordt. Ga je zelf behangen, dan merk je dat dit niet eenvoudig is.

Wat kost een vakman?

De kosten van een behanger verschillen per situatie. Factoren die een rol spelen in de kosten zijn: het aantal te behangen vierkante meter, de kwaliteit van de ondergrond en het tarief van de vakman. Vooral op deze laatste post is er veel winst te behalen. De tarieven van vakmannen lopen zeer uiteen. Door verschillende aanbiedingen te vergelijken, bespaar je tot wel 40% op de klus. Via Offertevergelijker doe je binnen twee minuten een aanvraag en ontvang je binnen twee dagen drie vrijblijvende offertes.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media