17-12-2018

Zonnepanelen zonder investering

Het is inmiddels algemeen bekend dat zonnepanelen veel geld opleveren. Met 12 panelen bespaar je al snel €680,- per jaar op de energierekening. Het is dan ook niet gek dat steeds meer buren er voor kiezen om hun eigen groene stroom op te wekken middels dit mooie product. Zou jij ook zonnepanelen willen, maar vind je de investering te groot? Ontdek dan hier hoe ook jij van zonnepanelen kan profiteren zonder vooraf te investeren!

Kosten zonnepanelen

De kosten voor 12 zonnepanelen starten bij €5500,-. Dit is inclusief omvormer, installatie en btw. De btw voor zonnepanelen kun je terugvragen bij de Belastingdienst; waardoor de investering voor 12 panelen rond de €4500 ligt. Dat is een hoop geld. Veel mensen hebben dit bedrag niet zomaar vrij te besteden, of willen het liever niet gebruiken voor zonnepanelen. Voor deze groep Nederlanders heeft één van onze partners een unieke betalingsmethode ontwikkeld.

Unieke betalingsmethode: Zonnepanelen zonder investering

Bij deze betalingsmethode is er geen investering vooraf nodig; geen euro. Je betaalt de zonnepanelen af met het geld dat je bespaart op de energierekening. Voorbeeld:

Je bent momenteel € 110,- per maand kwijt aan stroomkosten. Zodra je zonnepanelen laat installeren, daalt dit bedrag fors of zal zelfs op €0,- uitkomen. Het bespaarde bedrag wordt gebruikt om de zonnepanelen installatie te betalen. Zodra de zonnepanelen zijn afbetaald (gemiddeld duurt dit 10 jaar), profiteer je nog zo’n 20 jaar van gratis stroom!

Meer weten over de mogelijkheden?

Zou jij ook zonnepanelen willen zonder investering vooraf en op die manier jarenlang profiteren van gratis stroom? Doe dan nu hier gratis een offerteaanvraag en ontdek vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor jou!

  • Geschreven door Marieke van Dijk
  • Marieke is ons zonnetje in huis. Altijd vrolijk en goed gehumeurd. Oke… bijna altijd. Voor Offertevergelijker blogt ze over uiteenlopende onderwerpen omtrent wonen. In haar vrije tijd is ze veel met interieurstyling en struint ze graag kringloopwinkels af, op zoek naar tweedehands pareltjes.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media