Gevel impregneren

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Gevel impregneren offertes vergelijken

Komt het vocht na een stevige regenbui dwars door de muur heen zetten? Dan is de kans groot dat je last hebt van doorslaand vocht. Dit probleem laat zich veel zien bij oudere woningen en wordt erger naarmate er niet wordt ingegrepen. De methode om dit probleem direct op te lossen is het impregneren van de gevel. Lees hier meer over impregneren en doe een gratis offerteaanvraag voor prijzen op maat.

Hoe werkt impregneren?

Wanneer jouw gevel poreus is en vocht doorlaat, kun je de muur laten impregneren. Bij het impregneren wordt er een vuil- en vochtafstotende vloeistof op de muur aangebracht. Dit onzichtbare laagje zorgt voor een barrière tussen de gevel en de buitenlucht. Hierdoor kunnen vuil en vocht de muur niet meer bereiken en heb je geen last meer van een vochtige muur.

Indien de gevel erg vuil is of beschimmeld, zal de muur eerst gereinigd moeten worden. De waterafstotende vloeistof hecht zich namelijk vele malen beter aan een schone muur, dan een vuile. Daarnaast krijgt de muur zijn originele kleur weer terug, zodat het er ook weer stukken beter uitziet.

Wat kost impregneren gemiddeld?

De kosten voor impregneren lopen erg uiteen per bedrijf. Om je een idee te geven van de kosten, vind je hieronder gemiddelde kosten per m2.

Omschrijving Kosten
Gevel reinigen Tussen de €5 en €10 per m2
Gevel impregneren Tussen de €8 en €13 per m2

Ontvang gratis offertes op maat

Wil je weten wat het exact gaat kosten om jouw gevel te laten impregneren? Doe dan nu een vrijblijvende offerte-aanvraag via Offertevergelijker. Je ontvangt dan van 1-3 specialisten uit jouw regio gratis offertes op maat.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media