Rolluik reparatie

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Rolluik reparatie

Zijn de rolluiken stuk? Dan is de kans groot dat er een vakman moet komen om hem na te kijken en te repareren. Hieronder vind je de meest voorkomende reparaties, waarvoor je het beste een professional kan laten komen.

De rolluikmotor is kapot

Het is erg vervelend als de rolluikmotor kapot is. Het rolluik kan dan niet meer omhoog of naar beneden worden verplaatst. Daarom is het wel zo prettig dat dit probleem snel wordt verholpen. Ga het vooral niet zelf proberen te maken als je er geen verstand van hebt. De kans dat er meer stuk gaat en de ingreep duurder uitvalt, is groter dan dat je het probleem zelf blijvend oplost.

Het rolluikblad is kapot

Zijn er één of meerdere rolluikbladen kapot? Laat deze dan zo snel mogelijk vervangen door een vakman. Een rolluik met kapotte bladen werkt ten eerste niet meer optimaal tegen zon, inbraak en geluid. Daarnaast bestaat de kans dat de kapotte bladen verdere schade aanrichten tijdens het oprollen.

Betaal nooit te veel

Het repareren van het rolluik kost gemiddeld tussen de €175 en €290. Zoals je ziet een flink verschil. Dit komt door de verschillen in voorrijkosten, arbeidskosten en materiaalkosten. Zorg dat je altijd meerdere offertes vergelijkt, zodat je zeker bent van de beste deal. Vraag via Offertevergelijker offertes aan en ontvang binnen twee werkdagen drie aanbiedingen van experts bij jou uit de regio.Een aanvraag is binnen twee minuten gedaan en bespaart je tot wel 40% op de klus.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media