Schutting plaatsen

  • Vakkundig geplaatst
  • Snel geplaatst
  • Scherpe tarieven

Schutting offertes vergelijken

Vrijwel alle tuinen in Nederland worden afgescheiden middels een schutting. De grootste reden voor de meeste mensen om hun tuin omheinen met een stevige schutting, is voor het verkrijgen van meer privacy. Een bijkomend voordeel is dat tuinomheining jouw woning een minder interessant doelwit maakt voor inbrekers. Het plaatsen van een schutting is een klus voor de vakman. Ben jij op zoek naar zo'n vakman? Vraag dan gratis offertes aan, vergelijk en kies de beste deal.

Wat kost het laten plaatsen van een schutting?

Ben je zelf erg handig met klussen? Dan kun je de schutting prima zelf plaatsen. Twijfel je hier over of heb je geen tijd om de schutting te plaatsen? Schakel dan een vakman in. De tarieven van voor het monteren van de schutting liggen tussen de €14 en €20 per meter. Afhankelijk van de grootte van de klus en het uurloon van de vakman.

Besparen op het plaatsen van de schutting

Voor onze vakmannen is het plaatsen van de schutting geen hele lastige klus. Toch verschillen de kosten per aanbieder flink. Om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt kun je het beste meerdere offertes vergelijken. Via Offertevergelijker is dat binnen 2 minuten geregeld. Zo betaal je nooit teveel en wordt jouw klus perfect uitgevoerd.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media