Stukadoor

  • Alleen de beste stukadoors
  • Scherpe tarieven
  • Van sierpleister tot spackspuit

Stukadoor offertes vergelijken

Ben je op zoek naar een goede stukadoor voor de juiste prijs? Vraag dan eenvoudig tot 3 gratis offertes aan van stukadoors bij jou uit de regio. Door de offertes goed te vergelijken op prijs en ervaring, vind je snel de vakman die bij jou past.

Wat kost stucwerk?

De kosten voor stucwerk worden bepaald door meerdere factoren. Ten eerste speelt het type oppervlakte een rol. Gaat het om wanden of plafonds? Daarnaast wordt de prijs bepaald door het soort stucwerk. Verschillende opties hierin zijn: spackspuitwerk , sierpleister, behangklaar stucen en sausklaar stucen. Verder is het aantal vierkante meter belangrijk en natuurlijk het tarief van de stukadoor.

# Type Stucwerk Minimale kosten per m2 Maximale kosten per m2
1 Spackspuitwerk €5 €11
2 Behangklaar stucen €8 €15
3 Sausklaar stucen €11 €23
4 Sierpleister €12 €23
5 Plafond stucen €10 €23

Vergelijk gratis stukadoor offertes

Zoals je ziet, zit er een aardig verschil tussen de minimale en maximale kosten. Het is daarom aan te raden om altijd meerdere offertes te vergelijken. Wij zien in de praktijk dat dit een besparing tot wel 30% oplevert! Via Offertevergelijker doe je binnen één minuut een offerteaanvraag en ontvang je gratis meerdere offertes van stukadoors bij jou uit de regio. Zo vind je eenvoudig de beste deal voor jouw stucwerk.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media