Stukadoor

  • Alleen de beste stukadoors
  • Scherpe tarieven
  • Van sierpleister tot spackspuit

Stukadooroffertes vergelijken

Ben je op zoek naar een goede stukadoor voor de juiste prijs? Dan ben je hier precies goed. Om je een idee te geven van de kosten, hebben de de gemiddelde prijzen per typen stucwerk voor je in een handig overzicht geplaatst. Ben je benieuwd naar de prijzen op maat? Vraag dan vrijblijvend offertes aan van erkende stukadoors bij jou uit de regio.

Wat kost stucwerk?

De kosten voor stucwerk worden bepaald door meerdere factoren. Ten eerste speelt het type oppervlakte een rol. Gaat het om wanden of plafonds? Moet er binnen worden gestuct of buiten? Daarnaast wordt de prijs bepaald door het soort stucwerk. Verschillende opties hierin zijn bijvoorbeeld: spackspuitwerk , sierpleister, behangklaar stucen en sausklaar stucen. Verder is het aantal vierkante meter belangrijk en natuurlijk het tarief van de stukadoor. Om je een een indicatie te geven van de kosten vind je hieronder een overzicht van de gemiddelde prijzen per soort stucwerk.

# Type Stucwerk Minimale kosten per m2 Maximale kosten per m2
1 Spackspuitwerk €5 €11
2 Behangklaar stucen €8 €15
3 Sausklaar stucen €11 €23
4 Sierpleister €12 €23
5 Plafond stucen €10 €23

Vergelijk gratis stukadoor offertes

Zoals je ziet, zit er een aardig verschil tussen de minimale en maximale kosten. Dit komt doordat de tarieven per stukadoor enorm verschillen. Het is daarom aan te raden om altijd meerdere offertes te vergelijken van erkende stukadoors. Wij zien in de praktijk dat dit een besparing tot wel 30% oplevert! Via Offertevergelijker doe je binnen één minuut een offerteaanvraag en ontvang je binnen twee werkdagen meerdere offertes van stukadoors bij jou uit de regio. Zo vind je eenvoudig de beste deal voor jouw stucwerk.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media