Vloerbedekking tapijt

  • Snel gelegd
  • Niet zelf op de knieën
  • Nette afwerking

Vloerbedekking tapijt

Tapijt is een van de voordeligste soorten vloerbedekking. Niet alleen in de aankoopprijs, maar qua legkosten. De reden hiervoor is dat het vaak minder arbeidsintensief is dan bijvoorbeeld een gietvloer of plavuizen.

Zelf leggen of een vakman inhuren?

Je kan natuurlijk zelf op de knieën gaan en het tapijt leggen. Maar daar moet je maar net de tijd, zin en handigheid voor hebben. Een vakman laat het er al snel erg eenvoudig uitzien. Vergis je hier niet in. Als je geen ervaring hebt met het leggen van vloeren, ben je al snel minimaal een hele dag zoet per kamer.

Hoogpolig of laagpolig?

Ga jij voor hoog- of laagpolig tapijt? Oftewel voor dik of dun tapijt? Per situatie is het verstandig om goed na te denken over het type vloer. Voor in de slaapkamer is hoogpolig tapijt bijvoorbeeld heel erg gezellig en knus. Maar voor mensen op leeftijd kan dit juist weer erg onhandig zijn, omdat hoogpolig tapijt voor struikelgevaar kan zorgen.

Schakel een vakman in

Ben je benieuwd naar de kosten voor het leggen van tapijt of wil je je graag eerst laten voorlichten? Vergelijk dan gratis offertes van verschillende vakmannen via Offertevergelijker. Wij brengen je vrijblijvend in contact met professionals bij jou uit de regio die je kunnen voorzien van informatie over de vloerbedding, tijdsduur van de klus en de kosten. Vergelijken op vloerbedekking bespaart je tot wel 30% op de kosten en geeft je de zekerheid van de beste deal!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media