Algemene voorwaarden

Via Offertevergelijker.nl vragen dagelijks vele Nederlanders offertes aan voor zijn of haar klus. Nadat je een offerteaanvraag hebt doorgestuurd via één van onze formulieren, bekijken wij de aanvraag en indien deze akkoord is, zoeken wij maximaal drie bedrijven waarvan wij denken dat ze u een goede aanbieding kunnen doen. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Persoonsgegevens

Om een offerteaanvraag door te kunnen zetten naar relevante partners, hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig. Onder persoonsgegevens verstaan wij ieder gegeven dat je aan ons doorgeeft, waarmee jij als persoon aanwijsbaar bent. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn je naam en adres.

Wij vragen tevens om een telefoonnummer. Deze vragen wij, omdat de geselecteerde bedrijven bij jouw aanvraag in sommige gevallen aanvullende vragen hebben. Zo kunnen zij de offerte zo op maat mogelijk maken en krijgt u het beste overzicht van de mogelijkheden.

Geen garantie

Bij Offertevergelijker brengen wij particulieren en bedrijven bij elkaar. De rol van Offertevergelijker.nl gaat nooit verder dan het faciliteren van vraag en aanbod. Wij geven geen garantie op de geleverde diensten of uitgevoerde werkzaamheden. Offertevergelijker.nl is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade door of onwenselijk gedrag van het uitvoerende bedrijf. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van goede afspraken met het bedrijf dat uw werkzaamheden uitvoert.

Wijzigingen algemene voorwaarden

Offertevergelijker heeft het recht om de informatie op deze website aan te passen en kan dit doen zonder hiervan enige kennisgeving daarvan.

Door onze website te bezoeken, ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media