Beoordelingen


Josien Raterink
Varsseveld
02-03-2024
Goede servies ,kwaliteit ,vakmanschap

Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf ,zeker aan te bevelen

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Melissa
Amersfoort
01-03-2024
Super!!

Een aantal weken na het plaatsen van de zonnepanelen ( waar ik overigens ook heel tevreden mee ben) kregen we een bericht voor een na controle.

Van andere bedrijven ben ik dit niet gewend, maar wat goed van solarite dat ze dit doen. Heel tevreden over hun werknemers, diensten en materialen.

Ik raadt dit bedrijf zeker aan!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
KOOS
Exel
01-03-2024
Zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over Zonnenrijk, Communicatie tussen verkoper en ons verliep heel voorspoedig. Tussen een bezoek bij ons aan huis en de offerte zat ca. 1,5 uur. Ook zeer behulpzaam wanneer je gebruik wil maken van het Warmtefonds. Netjes en snel aangelegd volgens afspraak.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
G. Maanders
Nijmegen
29-02-2024
Binnen halve dag 12 panelen op het dak

Binnen een halve dag hadden de monteurs 12 panelen op het dag liggen. Ze hebben prima werk geleverd. Ook heeft de elektriciën de omvormer keurig in de meterkast geplaatst.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Benn Langeveld
Ede
28-02-2024
Panelen en installatie zijn vakkundig geplaatst

Het gehele aanschaf- en installatieproces via Solarite en partners verliep vrijwel vlekkeloos en vlot. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Het meest belangrijke; de panelen doen wat ze moeten doen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Joeke Veldman
Leersum
28-02-2024
Prima !

We hebben in februari 2024 een warmtepomp laten installeren door Heative. Erg fijn bedrijf, kundige en erg vriendelijke medewerkers. Vanaf het eerste contact t/m de installatie verliep alles prima !

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Margriet
Hengelo
28-02-2024
Punctueel en professioneel

Een fijn bedrijf. De medewerkers zijn behulpzaam en accuraat. Goed advies over de soorten panelen, financiering, installatie, afwerking etc. Netjes vakwerk geleverd.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Guus Tienkamp
Heerlen
27-02-2024
Super!

Onze ervaring met de mannen van zonduurzaam is absoluut super!
We kregen netjes een dag van te voren een herrinnering dat ze zouden komen, en de avond voordat ze kwamen installeren stonden ze al aan de deur. Geweldig leuk contact, ze hadden een flinke aanhanger met steigermatriaal bij zich en de vraag van hun kant was of ze die al bij ons op de oprit mochten plaatsen omdat ze niet wisten hoe veilig deze bij hun hotel gestald kon worden. Tevens de vraag of ze iets eerder (7 uur) mochten beginnen. Prima, zijn ze ook mooi op tijd klaar.
Volgende ochtend hebben ze heel netjes en correct alles gemonteerd, aangesloten en uitgelegd en tevens een verrotte panlat hersteld waar ik ze heel dankbaar voor ben zodat ik niet nog iemand extra daarvoor moest laten komen. Dus al met al een dikke 10 ! voor Gerrit en z'n team
Ga zo door.
met vr.gr. Guus Tienkamp

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Richard ter Denge
Apeldoorn
27-02-2024
Top bedrijf!

Alles is super snel geregeld. Mannen met verstand van zaken. Korte lijntjes en duidelijke afspraken. Een kwalitatief goed systeem. Helemaal tevreden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Ray
Enschede
27-02-2024
Aangenaam verrast door een kwaliteitscontrole op het afgeleverde werk.

Precies op de afgesprokentijd arriveerden twee controleurs van Solarite. Eén controleerde de montage op dak, één de interne aansluitingen. Alles goed bevonden, top service. Kwaliteit niet alleen in woorden maar ook in daden, top.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media