Beoordelingen


René Veurink
Stegeren
23-06-2024
Zeer goed advies en erg beleeft in het contact

Ik vind de klantvriendelijkheid echt zeeer goed.

De installatie en de kundigheid ook enorm goed en prettig in omgang, goed in overleg.

1 piepklein minpuntje. De voeding gaat nu doormiddel van een losse verdeel stekkerdoos. Dat kan natuurlijk niet. Terwijl er een extra stopcontact in de buurt zit. Dat had anders gemoeten.

Verder enorm tevreden. Zeer netjes.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
H.
Hoofddorp
23-06-2024
Zeer positief, snel, deskundig, netjes, vriendelijk

zie korte omschrijving

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Diana
Nieuwerkerk aan den ijssel
22-06-2024
Het gehele proces van begin tot eind is bijzonder goed bevallen

Vanaf het moment dat ik ben benaderd tot en met het plaatsen van de zonnepanelen ben ik goed geïnformeerd. De uitleg was helder, mijn vragen worden duidelijk beantwoord en ik werd door zowel het hoofdkantoor als door de monteurs goed meegenomen in de stappen die genomen moesten worden.

Laat de zon maar gaan schijnen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
De Jonge
Groningen
21-06-2024
Prettige mensen, duidelijke uitleg vooraf, snelle levering , komt de afspraak na, netjes gewerkt. kt

Als boven vermeld

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
V.J.
Hoofddorp
21-06-2024
Uitstekend geregeld

Het plaatsen van de zonnepanelen bij mij in het appartementencomplex verliep vlekkeloos, zeer vakkundig personeel en behulpzaam

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Yuqufi
Hoofddorp
21-06-2024
Tevreden

Zij hebben netjes gemonteerd

H. Rippen
Krimpen aan den IJssel
21-06-2024
Zeer tevreden

Goede service, goede samenwerking, vlekkeloze installatie.

Alfons
Zeist
21-06-2024
Aanrader!

Zonstart is een aanrader. Van intake tot installatie en uitleg over gebruik van de app was het een hele plezierige ervaring. Het bedrijf levert A kwaliteit panelen en omvormers en het installatie team is professioneel en werkt super netjes en snel. Geen twijfel. Met dit bedrijf kan je in zee.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Gert
Dedemsvaart
21-06-2024
Goed bedrijf, komt afspraken goed na.

Eerst 8 en later nog eens 4 panelen bij laten plaatsen. Beide keren snel , efficiënt en volgens planning geplaatst.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Liesbeth
Zutphen
21-06-2024
Snel en vakkundig geholpen met prima resultaat!

Be Green denkt met je mee, werkt met vakkundige monteurs en snelle aflevering, het resultaat zijn we zeer tevreden over.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media