Kunststof kozijnen

  • Nooit meer schilderen
  • Zeer isolerend
  • Preventief tegen inbraak

Kunststof kozijnen

Een kijkje in de gemiddelde Nederlandse straat laat zien dat kunststof kozijnen enorm populair zijn. Lees hier wat kunststof kozijnen zo populair maakt en wat ze kosten. Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan via Offertevergelijker vrijblijvend offertes aan en laat je adviseren door betrouwbare kozijnbedrijven uit de regio.

Kosten kunststof kozijnen

De prijzen voor kunststof kozijnen verschillen erg per situatie. Gemiddeld bedragen de kosten €700 per m2. Hieronder vind je meer informatie over de gemiddelde prijzen per m2. Deze prijzen zijn inclusief plaatsing, hr++ glas en btw.

Soort kozijn Minimale prijs Maximale prijs
Vast raam €550 €850
Draai-kiepraam €700 €1200
Openslaande deuren €1950 €3500

Voordelen kunststof kozijnen

Onderhoudsarm - De meest gehoorde reden om voor kunststof kozijnen te kiezen,voordelen van kunststof kozijnen is het onderhoudsniveau. In tegenstelling tot hout hebben deze kozijnen nauwelijks onderhoud nodig. Met kunststof kozijnen hoef je dus niet om de tien jaar aan de slag met schuren en schilderen. Ze behouden altijd hun originele kleur. Ook het schoonmaken mag geen naam hebben. Twee keer per jaar een natte doek met wat schoonmaakazijn over de kozijnen is voldoende om ze schoon en netjes te houden.

Isolerend - Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking. Zo blijft het in de zomer heerlijk koel en in de winter juist weer aangenaam warm in huis. Met kunststof kozijnen bespaar je dan ook nog eens flink op de energierekening.

Breed assortiment - De tijd van spierwitte kunststof kozijnen behoort tot een ver verleden. Inmiddels is de variatie aan kleuren en modellen zeer uitgebreid. Voor iedere woning zijn er prachtige kunststof kozijnen te vinden die de woning eer aan doen en niet van hout te onderscheiden zijn.

Vergelijk vrijblijvend offertes

Ben je benieuwd naar de kosten van kunststof kozijnen in jouw situatie en wil je niet alleen een goede prijs betalen, maar ook zeker weten dat je een betrouwbaar bedrijf inschakelt? Doe dan gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag via Offertevergelijker en vergelijk offertes van erkende kozijnspecialisten bij jou uit de regio. Zo ontdek je snel wat de kosten zijn en vind je eenvoudig de specialist die bij jou past.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media