Kunststof kozijnen

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij
  • Voordelig

Kunststof kozijnen offertes vergelijken

Zodra er nieuwe kozijnen geplaatst moeten worden, kiezen veel woningeigenaren tegenwoordig voor kunststof. Lees hier meer over de voordelen en gemiddelde kosten van deze kozijnen. Ben je benieuwd naar de kosten van kunststof kozijnen voor jouw woning? Vraag dan nu vrijblijvend offertes aan van betrouwbare kozijnbedrijven uit jouw regio en ontdek eenvoudig waar je de beste deal krijgt.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof biedt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld hout. Ten eerste is kunststof zo goed als onderhoudsvrij en hoef je ze nooit te schilderen. Verder hebben kunststof kozijnen een levensduur van maar liefst 50 jaar en zijn ze gemiddeld 15% goedkoper dan hout! Ten slotte stijgt de waarde van jouw woning zodra je nieuwe kunststof kozijnen laat plaatsen.

Kosten kunststof kozijnen

De kosten voor nieuwe kunststof kozijnen verschillen per situatie. Factoren die een rol spelen zijn het type kozijn, het aantal kozijnen en de specialist die ze plaatst. Om er zeker van te zijn dat je de juiste prijs betaalt, raden wij aan om altijd eerste meerdere offertes te vergelijken. Onderstaande prijzen dienen ter indicatie. Deze zijn inclusief plaatsing, hr++ glas en btw.

Type kozijn Gemiddelde kosten
Vast raam €600 - €1000
Draai-kiepraam €800 - €1400
Openslaande deuren €2000 - €3400

Vergelijk vrijblijvend offertes

Overweeg je ook om kunststof kozijnen te laten plaatsen en ben je benieuwd naar de exacte kosten? Doe dan hier gratis een offerteaanvraag en vergelijk vrijblijvend meerdere kozijnbedrijven uit jouw regio. Een aanvraag duurt nog geen 2 minuten en bespaart je al snel 30%!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media