Spouwmuurisolatie

  • Bespaar tot €600 per jaar
  • Binnen 4 jaar terugverdiend
  • Nu met hoge subsidie!

Spouwmuurisolatie offertes vergelijken

Spouwmuurisolatie is de meest populaire vorm van isolatie in Nederland. Het is goed betaalbaar, snel geplaatst en bespaart een gemiddeld huishouden jaarlijks honderden euro's aan energiekosten. Lees hier meer over spouwmuurisolatie en vraag vrijblijvend offertes aan voor prijzen op maat.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouwmuur bestaat uit drie delen: de binnenmuur, de buitenmuur en een luchtruimte hiertussen. Deze luchtruimte (de spouw) wordt gevuld met isolatiemateriaal. Via boorgaatjes in de buitenmuur wordt de isolatie met een machine de spouwmuur ingeblazen. Na het isoleren, worden de boorgaatjes vakkundig gedicht en zie je er niets meer van. De isolatie is binnen één dag geplaatst.

Hoe werkt spouwmuurisolatie

3 Voordelen van spouwmuurisolatie

Hoge jaarlijkse besparing - De belangrijkste reden voor veel mensen om de spouwmuren te isoleren, is omdat het zorgt voor een directe daling in het gasverbruik. Dit bespaart je jaarlijks tussen de €300 en €600 op de energierekening. Door deze hoge besparing, verdient de isolatie zich gemiddeld binnen 4 jaar terug.

Hoger wooncomfort - Dankzij spouwmuurisolatie blijft het 's winters aangenaam warm in huis, terwijl het in de zomer juist lekker koel blijft.

Stijging woningwaarde - Doordat je aanzienlijk minder gas verbruikt, daalt de CO2-uitstoot van jouw woning direct. Hierdoor wordt het energielabel van jouw huis groener en stijgt de woningwaarde.

Kosten en besparing

De kosten voor spouwmuurisolatie verschillen per situatie en isolatiebedrijf. Hieronder vind je de gemiddelde kosten en jaarlijkse besparing. Om er zeker van te zijn dat je de beste deal vindt, is het aan te raden om altijd eerst meerdere bedrijven te vergelijken.

Type Woning Kosten Jaarlijkse besparing
Appartement €550 €130
Tussenwoning €850 €270
Hoekwoning €1.400 €350
Vrijstaande woning €1.850 €600

Ontvang gratis offertes

Ben je benieuwd wat spouwmuurisolatie zou kosten voor jouw woning? Doe dan hier gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag en vergelijk eenvoudig bedrijven op prijs én kwaliteit. Een aanvraag duurt nog geen 2 minuten en bespaart je al snel 30%!.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media