Alarmsysteem

  • Verhoog jouw veiligheid
  • Vergelijk specialisten
  • Gratis en vrijblijvend

Alarmsysteem offertes vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun woning of bedrijfspand te beveiligen met een alarmsysteem. Een alarmsysteem geeft een sterk gevoel van veiligheid en biedt daarnaast een uitstekende preventieve werking tegen inbraak. De kans op een inbraak neemt met maar liefst 90% af!

Voordelen alarmsysteem

Een alarmsysteem biedt meerdere grote voordelen. Ten eerste is er de preventieve werking. Zodra inbrekers zien dat er een alarm aanwezig is, slaan ze jouw woning liever over. Criminelen kiezen hun doelwit namelijk (vaak) niet uit omdat er een grote buit is, maar zoeken naar de kleinste pakkans.

Daarnaast verhoogt een alarmsysteem het veiligheidsgevoel van jou en jouw gezin enorm. Na het plaatsen van de installatie slapen veel mensen beter en gaan prettiger op vakantie.

Prijzen inbraakalarm

De kosten voor het installeren van een alarmsysteem liggen lager dan veel mensen denken. Factoren als het type en de kwaliteit spelen hierin een rol. Gemiddeld liggen de kosten voor een standaard draadloos inbraakalarm tussen de €350 en €650. Dit is inclusief plaatsing en btw.

Ontvang offertes en bespaar

Ben je geïnteresseerd in een alarmsysteem en wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hier gratis tot 3 offertes aan van gecertificeerde beveiligingsbedrijven uit jouw regio. Zo vind je eenvoudig het bedrijf dat bij jou past en bespaar je al snel 30%!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media