Alarmsysteem

  • Ontvang gratis offertes
  • Vergelijk experts uit de regio
  • Bespaar op jouw alarmsysteem

Alarmsysteem offertes vergelijken

Iedere 10 minuten wordt er ergens in Nederland ingebroken. Om de veiligheid te verhogen, kiezen steeds meer mensen voor een alarmsysteem. Dit verlaagt de kans op inbraak met maar liefst 90%. Ben je benieuwd wat een alarmsysteem kost? Doe dan nu een gratis offerteaanvraag en vergelijk eenvoudig meerdere erkende bedrijven.

Voordelen alarmsysteem

Een alarmsysteem biedt meerdere grote voordelen. Ten eerste de preventieve werking. Zodra inbrekers zien dat er een alarm aanwezig is, slaan ze jouw woning liever over. Criminelen kiezen hun doelwit namelijk (vaak) niet uit omdat er een grote buit is, maar zoeken naar de kleinste pakkans.

Daarnaast verhoogt een alarmsysteem het veiligheidsgevoel van jou en jouw gezin. Na het plaatsen van de installatie slapen veel mensen beter en gaan prettiger op vakantie.

Kosten alarmsysteem

De kosten voor het installeren van een alarmsysteem liggen lager dan veelal wordt gedacht. Gemiddeld beginnen de kosten voor een standaard draadloos inbraakalarm bij € 900. Dit is inclusief plaatsing en btw.

Ontvang offertes en bespaar

Wil je graag veiliger wonen en ben je benieuwd naar de kosten van een alarmsysteem? Vraag dan hier gratis tot 4 offertes aan van gecertificeerde beveiligingsbedrijven uit jouw regio. Zo vind je eenvoudig het bedrijf dat bij jou past en bespaar je al snel 30%!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media