Over ons

Vergelijken doen we allemaal en altijd. Of het nou gaat om het kiezen van de juiste avocado, de leukste vakantie of het beste bedrijf voor jouw klus.

Via Offertevergelijker vraag je vrijblijvend offertes aan van bedrijven die bij jou in de regio actief zijn. Door de offertes met elkaar te vergelijken, ontdek je eenvoudig de verschillen op het gebied van prijs, ervaring en garantie. Zo vind je gemakkelijk het bedrijf dat bij jou past en bespaar je vaak ook nog eens veel geld!

Onze visie

Toen we in 2017 startte met Offertevergelijker.nl was het ons streven om 5 consumenten per dag te helpen aan offertes voor zijn/haar klus. Inmiddels zijn we 2 jaar en 60.000 offerte-aanvragen verder en hebben we ruim 400 erkende partners aangesloten in 12 verschillende branches!

Door waarde te blijven bieden aan zowel consumenten als bedrijven, willen wij deze mooie groei doorzetten om nog meer mensen te helpen bij het vinden van het beste bedrijf voor zijn/haar klus.

Bekijk onze producten

Werken bij ons?

Ben jij een commerciele topper en op zoek naar een uitdagende baan bij ons jonge ambitieuze bedrijf? Kijk dan zeker even op de vacaturepagina.

Studeer je nog en ben je op zoek naar een leuke commerciële stage? Wij zijn een officieel ‘Erkend Leerbedrijf’ en bieden meerdere stageplekken aan. Ook hiervoor kun je terecht op de vacaturepagina.

Vacatures

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media