AKU Geveltechniek

AKU Geveltechniek, met haar hoofdkantoor in Zaandam, is expert in aluminium en kunststof gevelelementen waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Elke dag dragen wij ons steentje bij aan de verdere verduurzaming van Nederland als het gaat om nieuwbouw, verbouw- of renovatieprojecten. Wij werken met een ruim pallet van producten van de hoogste kwaliteit zoals: Gealan, K-vision, Aliplast en Schüco.

Uitstekende service en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Nu en in de toekomst. Innovatie staat bij ons daarom hoog op de agenda. Wij denken graag proactief met u mee om zo samen tot de meest passende oplossing te komen.
Bent u particulier en wilt u nieuwe aluminium of kunststof kozijnen laten plaatsen door gecertificeerde vakmensen in de regio Noord/Zuid-Holland en Utrecht? Wij verzorgen complete kozijnen op maat (uitgezonderd dakramen) voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een totaaloplossing op maat.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor AKU Geveltechniek.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media