BKS Spouwisolatie

BKS Spouwisolatie is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren en kruipruimtes door middel van het inblazen van EPS ISOparels in uw spouw- of in uw kruipruimte. Wij richten ons op energiezuinig maken van uw complete woning of kantoor. BKS is een onderdeel van het allround aannemersbedrijf BKB Bouw uit Volendam. Dit betekent dat u met ons ruim twintig jaar ervaring in huis haalt!

Meer rendement dan een spaarrekening!
Laat BKS Spouwisolatie uw complete woning isoleren en bespaar op uw energiekosten; gemiddeld genomen dalen uw energiekosten bij het isoleren van de spouwmuur met 30%! Uw woning isoleren door BKS Spouwisolatie levert u meer rendement op dan op een spaarrekening. Binnen 3-5 jaar is uw investering namelijk terugverdiend.

Uw hele woning energiezuinig?
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS isolatie (ook vaak bks spouw genoemd) de beste keuze!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor BKS Spouwisolatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media