Brenergie B.V.

Brenergie: jouw allround leverancier voor duurzame energie
Brenergie is gespecialiseerd in het leveren van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Wij realiseren zowel commerciële zonnestroomsystemen als systemen voor particulieren.
Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, leveren wij enkel echt goede en betrouwbare producten en installaties, waaronder:

- Zonnepanelen van topmerken als Solinso, Akcome, HaiTai en Autarco;
- Omvormers van A-merken als Sungrow, Growatt en Autarco;
- Montagesystemen van Esdec en Autarco.

Onze producten zijn geschikt voor de zakelijke afnemer, dankzij de hoge kwaliteit. Maar wij willen juist ook particulieren laten profiteren van deze kwaliteit zonder dat de kosten daarvoor te hoog worden. Dus of je nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor een woning of bedrijf, wij kunnen elk project voorzien van de juiste zonnestroominstallatie.

De unieke werkwijze van Brenergie
Wij nemen niet zomaar aan dat de productiekwaliteit goed is, wij controleren de productie namelijk altijd zelf. Dit doen we niet achter een bureau aan de hand van documenten: wij controleren zelf de kwaliteit van onze zonnepanelen tijdens de productie op locatie.

Daarom weten wij dat voor onze panelen uitsluitend hoogwaardige materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt en dat de juiste instellingen zijn toegepast waardoor de zonnepanelen daadwerkelijk zo goed zijn, of nog liever beter, dan de datasheets beloven.

Dit unieke in-line inspectiesysteem geeft Brenergie de mogelijkheid om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit toe te zeggen, met daarnaast een minimale kans op defecten. En dan niet alleen met een mooi kwaliteitscertificaat maar omdat wij dit zelf, ter plekke, hebben gecontroleerd.
  • Brenergie B.V.

    0 beoordelingen
  • Adres
    Van Dijklaan 17h
    5581WG Waalre
  • brenergie.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Brenergie B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media