Caan Installatie & Afbouw B.V.

VERSTAND VAN RENOVATIE
De meeste bouwprojecten – aanbouw, verbouw, renovatie – vragen om de inzet van meerdere vakspecialisten. Installateur, loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter: iedere vakman is keihard nodig. Maar niet allemaal tegelijk. Elke professional in de bouwketen is op een zeker moment nodig. U kunt in een bouwproject niet zonder een goede planning. Alleen zo heeft u de garantie dat de vakspecialisten elkaar naadloos opvolgen en hun werk kunnen doen, zonder dat er kostbare tijd en kwaliteit verloren gaat.

Op welk moment plant u voor uw renovatie het installatiebedrijf, de tegelzetter, de elektricien en de specialist voor het stucwerk in? Het selecteren en inplannen van al die vakmensen vraagt om een regisseur voor uw bouwproject. Caan Installatie & Afbouw is die regisseur! Wij zijn breed en multifunctioneel inzetbaar voor complete aanbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

EÉN CONTACTPERSOON
Met Caan Installatie & Afbouw heeft u voor uw project te maken met slechts één contactpersoon. Dit is uw regisseur die alles voor uw bouwproject of renovatie regelt: wij zorgen ervoor dat het installatiebedrijf, de tegelzetter en de elektricien op het juiste moment hun werk kunnen doen, en dat natuurlijk ook het stucwerk strak en op tijd is aangebracht. We zorgen er ook voor dat alle benodigde bouwmaterialen tijdig beschikbaar zijn en dat de verschillende disciplines op elkaar afgestemd zijn. Met Caan Installatie & Afbouw heeft u daar zelf geen omkijken naar en u weet dat alles keurig voor elkaar komt.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Caan Installatie & Afbouw B.V..

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media