Hyperion Solar Solutions (H.S.S.)

Hyperion Solar Solutions (H.S.S.) is een klein zzp bedrijf die bestaat uit 1 persoon: installatie kan zowel direct via mij geregeld worden (voor installatie heb ik een zeer ervaren Nederlandse monteur/ storings monteur waarbij we samen de installatie voor u opleveren en pas vertrekken als alles volledig naar wens is) of via het bedrijf waar de materialen door worden geregeld. Ik werk o.a. maar voornamelijk samen met ABC Zonnepanelen b.v. om klanten te voorzien van producten uit het hogere segment m.b.t. zonnepanelen, omvormers & installatie materiaal.

Wanneer ik uw offerteaanvraag ontvang zal ik u altijd z.s.m. telefonisch bereiken om samen met u een geschikte datum en tijd af te spreken voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.

Tijdens het bezoek zal ik ook gelijk het interieur van uw huis controleren voor het binnenwerk: locatie omvormer, kabeltraject & werkzaamheden in de meterkast.

Daarna controleer ik uw dak en bespreken we wat uw wensen zijn qua vermogen en wat hier het beste bij aansluit.

Nadat we alles hebben besproken beantwoord ik alle mogelijke vragen die u misschien heeft van technische details, levering, onderhoud, garanties, papierwerk etc.

Hierna mag u verwachten dat ik voor het einde van het weekend een offerte naar u zal e-mailen incl. datasheets, brochures en een BTW-formulier.
  • Hyperion Solar Solutions (H.S.S.)

    0 beoordelingen
  • Adres
    Oostkant 25
    4531HA Terneuzen

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Hyperion Solar Solutions (H.S.S.).

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media