Dahchi Timmerwerk

In Nederland zijn de meeste woningen voorzien van een puntdak waardoor een dakkapel vaak de ideale oplossing is om de woning van meer ruimte en licht te voorzien. Een grotere (slaap)kamer of het realiseren van een volwaardige verdieping.

Het is bijna altijd mogelijk een prefab dakkapel te installeren óf het wordt traditioneel opgebouwd.

Bij interesse kom ik graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Tijdens het inmeten bespreken we ook meteen de werkvolgorde en het tijdsbestek. Op basis van deze gegevens ontvangt u een op maat gemaakte offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Om de kwaliteit en onze werkwijze te ervaren, nodig ik u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u ook de beschikbare kleuren, nieuwste trends en ontwikkelingen bekijken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Jeroen Dahchi en vind het belangrijk dat ik uw klus van begin tot eind goed en persoonlijk kan begeleiden en realiseren. Door de tijd te nemen om uw wensen te bespreken kan ik meedenken en advies geven. Aan de hand van uw keuzes maken wij duidelijke afspraken: zo weet u precies wat u van mij kunt verwachten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast het leveren en monteren van dakkapellen ben ik gespecialiseerd in complete zolderverbouwingen.
  • Dahchi Timmerwerk

    0 beoordelingen
  • Adres
    A. de Gelderlaan 23
    1701NN Heerhugowaard
  • Dahchitimmerwerk.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Dahchi Timmerwerk.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media