Daniels Projects

Edwin Daniels: Een Expert in Diverse Bedrijfsactiviteiten

Maak kennis met Edwin Daniëls, een ervaren ondernemer die al meer dan 25 jaar actief is in verschillende bedrijfstakken. In 1996 richtte hij samen met Richard van Meer Vite Computers V.O.F. op, maar in 2006 besloot Edwin alleen verder te gaan onder de naam Daniëls Trading Company, ook bekend als Datreco Computers.

Met het oog op nieuwe uitdagingen sloeg Edwin in oktober 2013 de handen ineen met Marco Bontenbal om No Nonsens Beveiliging op te richten. Dit dynamische bedrijf specialiseerde zich in de verkoop en installatie van alarm-, camera- en intercomsystemen, waarbij ze trots waren op hun erkenning als V.E.B.-bedrijf.

Nu, begin 2022, heeft Edwin weer een nieuwe stap gezet en heeft hij No Nonsens Beveiliging achter zich gelaten. Zijn huidige onderneming, Daniëls Projects, omvat drie kernactiviteiten: ICT-diensten, beveiligingsoplossingen en aannemerswerkzaamheden.

Met zijn brede expertise en bewezen staat van dienst is Edwin Daniëls de ideale partner voor al uw projecten. Of u nu behoefte heeft aan innovatieve IT-oplossingen, hoogwaardige beveiligingssystemen of professionele aannemersdiensten, Edwin en zijn team bij Daniëls Projects staan klaar om u van dienst te zijn.

Kies voor succes en betrouwbaarheid – kies voor Edwin Daniëls en Daniëls Projects!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Daniels Projects.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media