Delyn

Waardevermeerdering door verduurzamen
Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Met 14 zonnepanelen kan een gezin van twee personen al 80% besparen op het verbruik in energie. En dat scheelt in de portemonnee!

Doorgaans duurt het ca. zeven jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdiend. De kwalitatieve zonnepanelen van DELYN leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Vanaf het achtste jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken! een duurzame investering. Gezien de stijgende energieprijs, neemt de waardevermeerdering als gevolg van zonne-energie ook toe!

Bescherm het milieu
Met het klimaatprobleem bent u inmiddels wel bekend. De vraag is of u ook uw steentje bijdraagt aan het terugdringen van deze dreigende ecologische ramp. De kolencentrales waarmee ‘grijze’ stroom wordt opgewekt, pompen jaarlijks een enorme hoeveelheid broeikasgas de atmosfeer in. Daar blijft het echter niet bij, want een dergelijke centrale stoot ook gassen uit als waterstofsulfide, de veroorzaker van zure regen. Eén van de grootste stappen die u als woningbezitter kunt nemen, is het overstappen op een duurzame energiebron. Zonne-energie is een schone, stille vorm van energie die uiterst milieuvriendelijk is. Door er gebruik van te maken, wordt u minder afhankelijk van de vervuilende ‘grijze’ stroom.

DELYN verzorgt uiteraard de engineering van uw toekomstige zonne-energiesysteem. Voordat wij installeren komen wij langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Om zo samen met u het best renderende systeem samen te stellen. Uiteraard analyseren wij uw eigen elektriciteitsverbruik, zodat het door onze engineering ontwikkelde zonne-energiesysteem voor u optimaal rendeert.​

Onze installateurs & partners voldoen aan alle keurmerken. Wij werken uitsluitend met Bangebel A-merken, de beste producten, lange levensduur, storingsvrij werken en milieuvriendelijk worden geproduceerd. Onze zonnepanelen hebben de langste garanties en behouden het hoogste vermogen, tot wel 25 jaar na plaatsing. Hierdoor renderen onze systemen als gemiddeld. En dat leidt tot hoge rendementsvolle opbrengsten.
  • Delyn

    0 beoordelingen
  • Adres
    Zuidplein 36
    1077XV Amsterdam
  • www.delyn.nl

Foto's

Delyn heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Delyn.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media