Duurzaam Zonder Investeren

Duurzaam zonder investeren is een initiatief van SolarSpecialisten. Dit is een team van adviseurs met kennis van energie uit hernieuwbare bronnen. Denk aan wind, waterkracht, zon en bodem. Maar ook energie uit buitenluchtwarmte, warmte uit net gemolken melk en biomassa. Fossiele energie (olie, gas en kolen) en kernenergie zijn niet hernieuwbaar, omdat hun bronnen niet worden aangevuld.

Elk huishouden is verschillend, elke leefstijl is anders. Onze adviseurs gebruiken een persoonlijke benadering voor een maatwerk advies. Zij bekijken de mogelijkheden van de woning en bespreken hoe jouw dagelijks energieverbruik eruit ziet. Welke installatie past daarbij? Wat is daarvan het rendement?

Je adviseur laat je kiezen uit systemen met de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Ook de keuze van de installateur is onderdeel van de afweging. De adviseur brengt je in contact met een leverancier die zichzelf heeft bewezen, alle betreffende diploma’s en certificaten heeft en uitgebreide garantiestellingen biedt. Je kunt de installatie in één keer aanschaffen of per maand betalen. Ook daarover informeren onze adviseurs.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Duurzaam Zonder Investeren.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media