Ecomy Solar

Ecomy Solar staat voor kwaliteit!

Ecomy Solar is al sinds 1990 een begrip in Wijchen en omstreken. Van oorsprong zijn wij een technisch installatiebedrijf en in 2007 zijn wij begonnen met de verkoop en installatie van diverse merken zonnepanelen waaronder destijds ook al Duitse A kwaliteitsmerken.

In 2018 zijn we afgestapt van allerlei merken zonnepanelen en hebben we bewust gekozen voor de Duitse A kwaliteit zonnepanelen. De productie van deze panelen vindt ook plaats in Duitsland, Bitburg! Deze panelen kenmerken zich door een hogere levensduur, dus duurzamer, en een lange fabrieksgarantie (30 jaar) als ook een vermogensgarantie van 30 jaar (88%).

"Made in Germany" en "Deutsche Gründlichkeit" zijn hier dus geen holle begrippen.

Doordat wij in direct contact staan met onze leverancier kunnen we de kwaliteit nauwlettend in de gaten houden en waarborgen.

Wij gebruiken het montage systeem van Esdec (Flat Fix Fusion) voor platte daken. Van alle losstaande plat dak systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn, heeft dit systeem de minste ballast nodig. Voor de overige daken gebruiken wij Solar Construct en is geschikt voor elk type schuin dak. Beide merken hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar.

Verder biedt Ecomy Solar 7 jaar garantie op de installatie!
  • Ecomy Solar

    0 beoordelingen
  • Adres
    Cornelis Drebbelstraat 13
    6603BH Wijchen
  • ecomy.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Ecomy Solar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media