Ecotec Solar

Zonnepanelen installeren doen we bij Ecotec Solar in 5 stappen.
Voordat we bij u zonnepanelen installeren, hebben we een goed beeld van uw wensen. We adviseren u over de mogelijkheden en geven u transparante en realistische informatie over de kosten en opbrengsten. Natuurlijk vergeten we uw garanties niet en bekijken we of u in aanmerking komt voor subsidie.

STAP 1
Kennismaken
Het maakt niet uit of u via een collectief bij ons terechtkomt of dat u voor uw woning of bedrijfspand een dakscan doet via onze website. Wij beseffen dat u veel informatie nodig heeft om een passende keuze voor zonnepanelen te kunnen maken.

Op basis van uw eerste contact met ons, maken we een globale dakscan en sturen we een initiële offerte. Is de aanvraag en informatieverstrekking naar wens, dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

STAP 2
Persoonlijk gesprek
Tijdens ons bezoek inventariseren we eerst uitgebreid uw wensen. Met deze informatie leggen we u alvast een aantal mogelijkheden voor. Natuurlijk informeren we u over subsidies en garanties en heeft u ruimschoots de gelegenheid om uw vragen te stellen.

STAP 3
Uitgebreide offerte
In een uitgebreide offerte leggen we u een of meer conceptontwerpen voor. Met geavanceerde software berekenen we uw opbrengst. De bijbehorende berekeningen voor uw investeringsbedrag, technisch rendement, terugverdientijd, etc. worden uitgebreid uitgelegd. Na enige tijd bellen we u om te informeren of u verdere vragen heeft. Besluit u om ons de opdracht te gunnen, dan sturen we u de opdrachtbevestiging en plannen we de installatie. Ook helpen we u met het aanvragen van subsidie, de btw-teruggave en de financiering bij SVn Energiebespaarlening.


STAP 4
Installatie
Onze gecertificeerde monteurs komen op de afgesproken dag de zonnepanelen op uw dak plaatsen en de eventuele aanpassingen in de meterkast verzorgen. Ook zorgen ze dat u toegang krijgt tot het digitale platform voor inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen.

STAP 5
Monitoren
We vinden het belangrijk dat u na de installatie tevreden blijft over uw zonnepanelen. Na enige weken informeren we naar uw bevindingen. Ook monitoren en analyseren we de prestaties. Leveren uw zonnepanelen minder op dan wij berekenden? Dan betalen we u het verschil terug*.

* De opbrengstgarantie is geldig voor een bepaalde periode en een naar behoren functionerend systeem.
  • Ecotec Solar

    0 beoordelingen
  • Adres
    Touwslagerij 21
    4762AT Zevenbergen
  • ecotecsolar.eu

Foto's

Ecotec Solar heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Ecotec Solar.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media