EPI Group Nederland

EPI is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof gietvloeren. Die passie resulteert keer op keer in sensationele producten en opzienbarende projecten.

Wij zijn totaalproducent en –leverancier
U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle denkbare toepassing-productcombinaties. Wij produceren en leveren designvloeren, sportvloeren, brug- en parkeerdekken en industriële vloeren. Bijna al onze vloeren zijn in alle kleuren verkrijgbaar, dus we bieden u grenzeloze designmogelijkheden. Bent u op zoek naar een gecertificeerde applicateur dan brengen we u graag in contact met een van onze relaties.

Alleen het beste is goed genoeg
We houden het gehele traject strak in de hand. We selecteren de beste grondstoffen en onderwerpen alle materialen die bij ons binnenkomen aan een strenge ingangscontrole. Ook daarna houden we vinger aan de pols. Dat kan, omdat we fabrikant, leverancier én distributeur zijn. Omdat we het volledige proces in eigen hand hebben, kunnen we te allen tijde de kwaliteit van de producten garanderen. Zo zijn onze afnemers zeker van tijdige en betrouwbare leveringen.
  • EPI Group Nederland

    0 beoordelingen
  • Adres
    Duikboot 1
    3991CK Houten
  • www.epigroup.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor EPI Group Nederland.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media