FLOORIS

Wij geloven dat een interieur meer is dan alleen een ruimte - het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Wij hebben ons gespecialiseerd in traprenovaties en maatwerk interieurs, zoals keukens, (kleding)kasten en kantoorinrichting

Traprenovaties
Wil je graag een veilige en stijlvolle trap? Wij bieden een ruim assortiment aan materialen zoals laminaat, hout, PVC en tapijt om jouw trap te bekleden. Of het nu gaat om een dichte of een open trap, wij hebben de expertise om jouw trap te renoveren met het gewenste materiaal, of wat dacht van verlichting in je trap of de ruimte onder je trap optimaal benutten met een maatwerk kast? Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

Maatwerk meubels / Interieurbouw
Jouw ideale interieur ontwerp je natuurlijk zelf! Met maatwerk benut je de ruimte optimaal en kun je het 100% naar je eigen wensen inrichten. Je droomkeuken, inloopkast of kastenwand in de hal, wij maken het allemaal. Wat ons onderscheidt, is ons vakmanschap en oog voor detail. Elk meubel dat we maken is met liefde en aandacht vervaardigd, met behulp van hoogwaardige materialen en technieken. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

FLOORIS is onderdeel van "Van der Hoorn Interieurbouw", een bedrijf wat 25 jaar geleden is opgericht door Bas van der Hoorn. Bas is een echte Veender. In Roelofarendsveen is ons bedrijf gevestigd en creëren we met veel passie en toewijding unieke interieurs voor onze klanten.

Bij ons draait alles om vakmanschap en persoonlijk contact. Ons team bestaat uit Bas en zijn vrouw Maaike, samen met een netwerk van getalenteerde freelancers. Elk van hen is een specialist in hun vakgebied en draagt bij aan het realiseren van de dromen van onze klanten.

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je interieurdromen tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor FLOORIS.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media