Hestovius

Waarom zonnepanelen? Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Met deze 100% groene energiebron, produceer je je eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. De zon geeft energie in de vorm van warmte en licht; zonnepanelen zetten dit licht om naar elektriciteit.

en

Zonnepanelen zijn goed voor uw eigen portemonnee. De door u opgewekte stroom kunt u zelf gebruiken of terug leveren aan het elektriciteitsnet. Daarnaast stijgt vaak de waarde van uw woning, omdat door de investering in zonnepanelen uw energielabel beter wordt.

Zonnepanelen geven al snel een rendement van 15% of hoger en dus een terugverdientijd binnen 7 jaar. Dit betekend dus veel meer rendement dan op een spaarrekening en zelfs een (duurzaamheids) lening afsluiten voor een zonnepanelensysteem is met deze lage rentes al zeer rendabel. Sinds 1-1-2023 wordt een zonnepanelensysteem niet meer extra belast met btw, dus ook een btw teruggave is niet meer nodig.

Hestovius thuiscomfort, als gecertificeerd en erkend (InstallQ) zonnepanelen systeem installateur kan u hierin adviseren en ook de uitvoering verzorgen.
Bij akkoord offerte na ongeveer 4 weken de installatie, mits alle materialen voorradig.
  • Hestovius

    0 beoordelingen
  • Adres
    Hulzebosstraat 9
    9423RP Hoogersmilde
  • hestovius.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Hestovius.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media