Het Gietvloer Huys

Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Korte lijnen
Bij Het Gietvloer Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Gietvloer Huys leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Het Gietvloer Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Afbouwgarantie
Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts enkele malen in uw leven een nieuwe vloer koopt, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt Het Gietvloer Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Het Gietvloer Huys.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media