Holland Climate Group

Duurzaam in optimale kwaliteit

Als je kiest voor producten van HCG, dan kies je niet alleen voor duurzaamheid. Je kiest ook voor onze volledige toewijding aan kwaliteit en aan jou als klant. Wij vinden het ontzettend belangrijk om eerlijke en duidelijke informatie te verstrekken en je te voorzien van optimale klantenservice. Op die manier kun je altijd een gedegen keuze maken als het om airco-installaties, zonnepanelen of laadpalen gaat. De klant staat bij ons voorop. Onvoorwaardelijke klantgerichtheid is daarom, in de meest ruime zin van het woord, een heel belangrijke kernwaarde voor ons.

Optimale duurzaamheid

Onze producten en diensten zijn zeer duurzaam. We leveren uitsluitend topmerken, waarbij de duurzaamheid gewaarborgd is. Onze airco’s hebben altijd minimaal een A++ energielabel. Met onze zonnepanelen bespaar je niet alleen kosten, maar spaar je ook het milieu. We dragen samen bij aan een duurzame toekomst en ontzien de vraag naar milieuonvriendelijke manieren van opwekken van stroom. Met onze laadpaal oplossingen voorzien we je niet alleen van een volle accu, maar zorgen we er ook voor dat fossiele brandstoffen niet meer nodig zijn en we duurzaam de weg op gaan!

Volledige ontzorging

Met onze expertise, kennis en kunde zorgen we ervoor dat al onze oplossingen zonder zorgen bij je geïnstalleerd worden. Al onze gecertificeerde monteurs zijn zeer ervaren en installeren onze producten en diensten volgens alle eisen die van toepassing zijn.

Hoge kwaliteit

We gebruiken alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit. Simpelweg omdat wij willen dat je langdurig gebruik kunt maken van onze oplossingen. En omdat we natuurlijk storingen of uitval tot een minimum willen beperken. In combinatie met ons serviceabonnement onderhouden we jouw oplossingen dusdanig dat je er vele jaren plezier van hebt!

Klantgericht (door maatwerk)

De klant staat bij ons altijd centraal. We luisteren nauwlettend naar uw wensen en zorgen ervoor dat onze oplossingen uw verwachtingen overtreffen. We beschikken over ruime kennis en ervaring om van iedere oplossing een succes te maken. Iedere woning is anders en iedere klant heeft andere eisen en verwachtingen. Door doorvragen en luisteren én het toepassen van onze expertise zorgen wij ervoor dat je altijd tevreden bent!

Wil je meer weten over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Foto's

Holland Climate Group heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Holland Climate Group.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media