Isolatie Totaal Nederland

Wie zijn de mensen achter Isolatie Totaal Nederland BV ?

Isolatie Totaal Nederland BV is een samenwerkingsverband van twee gerenommeerde 5 ***** specialisten op hun vakgebied namelijk DSN Isolatie uit Vlijmen en gevelspecialist De Koning Gevelreiniging en onderhoud uit Oss. Beide bedrijven worden geleid door gedreven ondernemers. DSN-isolatie door Daan Holman en gevelspecialist De Koning Gevelreiniging en Onderhoud door Anthony van Dreumel.

Unieke garantie op onze isolatiediensten, materialen en vakmanschap

Beide ondernemers onderscheiden zich in de markt door het leveren van 5***** diensten. Daar heeft een klant in de ogen van beide ondernemers recht op. Helaas gebeurt dit in de praktijk niet altijd. Wanneer DSN-isolatie een gevelbedrijf in moest huren, om de gevel aan de vereiste specificaties te laten voldoen, dan was de geleverde kwaliteit vaak onvoldoende. Om spouwmuurisolatie toe te kunnen passen moet een gevel in een goede conditie verkeren. Er mag geen sprake zijn van scheuren in de gevel, versleten voegen en spouwmuurvervuiling. Een gecertificeerde gevelspecialist moet deze eerst verhelpen, Dan kan levenslang optimaal geprofiteerd worden van de spouwmuurisolatie.

Omgekeerd had gevelspecialist De Koning Gevelreiniging en onderhoud met vergelijkbare problemen te maken. Wanneer de gevelspecialisten de voegen van de gevels hadden vernieuwd en de gevels intensief hadden gereinigd en voorzien van een duurzaam isolerend impregneermiddel kwam het bedrijf dat de spouwmuurisolatie verzorgde. De gebruikte materialen en het vakmanschap van het bedrijf dat het spouwmuur isoleren verzorgde was, in veel gevallen, niet van het niveau dat De Koning Gevelreiniging en onderhoud voor ogen had. Om deze reden ging daarom ondernemer Anthony van Dreumel op zoek naar een isolatie bedrijf dat net als hij gaat voor het leveren van topkwaliteit.

Toen beide ondernemers met elkaar in contact kwamen was dat een verademing. Snel werd besloten om de krachten te bundelen en werd Isolatie Totaal Nederland BV opgericht. Een bedrijf dat gaat voor het leveren van topkwaliteit voor een marktconforme prijs. Wanneer u ons inschakelt voor het isoleren van uw woning en onze dienstverlening niet aan de 5***** kwaliteit voldoet waar wij voor staan, neem dan contact op met Anthony van Dreumel of Daan Holman. Als klant heeft u daar namelijk recht op.

Wilt u weten hoeveel u op korte termijn op uw energierekening kunt besparen? Maak dan een afspraak met de isolatiespecialist van Isolatie Totaal Nederland BV voor een adviesgesprek bij u thuis.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Isolatie Totaal Nederland.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media