Isoprofs

Onze jarenlange kennis en knowhow over hoe een aangenaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd wordt, is door ons in eerste instantie opgebouwd in de verwarmingsindustrie, waar wij destijds met lage temperatuur radiatoren de eerste stappen zetten naar een energieneutraler binnenklimaat. Hier ontstond het besef dat dit alleen mogelijk is als gebouwen en woningen gedegen geïsoleerd zijn.

Meer comfort met minder energie
Onafhankelijk onderzoek leerde ons, dat de beoogde isolatienorm bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, vaak niet behaald wordt. Iets wat zich in de praktijk vertaalt in een hogere energieconsumptie dan verwacht en daarmee een hogere energierekening dan gecalculeerd. Reden voor ons om in 2009 de wereld om te draaien en een zelfstandig professioneel isolatiebedrijf op te richten. Een onafhankelijke gecertificeerde onderneming met een duidelijke en helder omschreven missie: meer comfort met minder energie.

Totaaloplossing
En dat in de breedste zin van het woord. Vanaf het allereerste uur bieden wij onze opdrachtgevers een gedegen en doordachte totaaloplossing. Ongeacht of het daarbij om particulieren, woningcorporaties, bouwbedrijven of projectontwikkelaars gaat. En ongeacht of het om een woning, een woonwijk, een kantoorpand of een bedrijvencomplex gaat. Iedereen ontzorgen wij vanuit onze professionele isolatie expertise van A t/m Z. Een verfrissend andere kijk op zaken die door u beloond is, want ondertussen hebben wij vestigingen in Nederland en België en is de omzet van de groep gestegen naar een kleine tien miljoen euro per jaar. We geloven in onze eigen kracht en hebben naast onze professionele isolatieteams ook metselaars, voegers, stukadoors en timmermannen in dienst waarmee we elke bouwkundige oplossing kunnen invullen. Ongeacht de situatie, de vraag en de oplossing. We zijn van niemand afhankelijk en hebben alle noodzakelijke bouwkennis in huis.
Minder energie
Uiteraard ligt ook onze focus primair op het realiseren van energiebesparingen, maar onze isolatie oplossingen gaan verder. Waarbij het wooncomfort en/of werkklimaat centraal staat. Wat betekent dat we voor het isoleren van spouwmuren, vloeren, kruipruimtes en/of kelders, daken, (tussen)wanden of bestrijding van vocht altijd meerdere oplossingen voor handen hebben.

Vochtbestrijding
Ons grillige en onvoorspelbare klimaat zorgt ervoor dat we in Nederland altijd een paraplu bij de hand hebben om ons niet te laten verrassen door het weer. Iets wat voor onze woningen natuurlijk net iets anders ligt. Dag in dag uit worden deze blootgesteld aan veranderende weersomstandigheden met zon, regen, hagel en sneeuw die niet alleen hun invloed hebben op de temperatuur en vochtigheidsgraad van de lucht, maar ook van de bodem. Wateroverlast is misschien een te groot woord, maar de vochtigheid van gevels, kruipruimtes en daken kan ongemerkt een grote invloed hebben op het binnenklimaat en daarmee ons wooncomfort. Isoprofs impregneert en beschermt uw woning tegen de elementen met een jarenlange garantie.
  • Isoprofs

    0 beoordelingen
  • Adres
    Tiendschuur 14
    5768SB Meijel
  • www.isoprofs.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Isoprofs.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media