JDB-ENERGY

Over JDB-Energy

Onze maatschappij en dus de wereld om ons heen verandert continue; en dat zal (gelukkig) ook zo blijven. Een van deze veranderingen is de transitie naar duurzaamheid. Een woord dat we met zijn alle wel vaker voorbij horen komen.

Het gaat niet eens zozeer om duurzaamheid op zich, het gaat er om waar we met zijn alle heen willen; het mooie hiervan is dat wij dit zelf grotendeels in de hand hebben.

Wij geloven sterk in een toekomst waarbij iedereen zelfvoorzienend is. Geen gas of elektriciteitsaansluiting en misschien zelfs in de toekomst geen internet aansluitingen meer. Dit betekent tegelijkertijd: geen energiemaatschappijen / geen vastrechtkosten / geen oplopende energierekeningen en geen uitputting van onze grondstoffen. Wij creëren SAMEN de eigen leefomgeving maar dan totaal onafhankelijk en nog eens milieuvriendelijk ook.

Op de dag van vandaag zijn er niet alleen verschillende technieken die weer zorgen voor een stapje onafhankelijkheid maar leveren daarnaast ook nog eens een investering met afzienbare terugverdientijd. Terugverdien tijden van circa 4 a 5 jaar zijn reëel en is met geen enkel vastgoed project te realiseren.

Bij JDB-Energy zijn wij bij iedereen nieuwsgierig naar de ‘waarom vraag’; om er samen nog beter achter te komen wat de beweegreden zijn voor bepaalde handelingen aan uw eigen woning of bedrijfspand om hier perfect op aansluitend een passend advies op uit te brengen en uitvoering te bewerkstelligen.

Oprichter – Jelco de Beer
  • JDB-ENERGY

    0 beoordelingen
  • Adres
    Minervum 7228
    4817ZJ Breda
  • jdb-energy.nl

Foto's

JDB-ENERGY heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor JDB-ENERGY.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media