KSCN Solarsystem

Wilt u zelf stroom opwekken met zonnepanelen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Advies op maat
KSCN Solar System adviseert over de aanschaf en installatie van zonnepanelen in heel Nederland. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek zodat zij de situatie ter plaatse kunnen bekijken. Samen met u bespreken we wat het beste bij uw woning en het beschikbare budget past, op deze manier geven wij altijd advies op maat en kunnen wij al uw vragen direct beantwoorden. Wel zo fijn!

Naast de technische invulling kunnen wij u ook adviseren over gewenste financieringsvorm. Onze prijzen zijn transparant opgebouwd en voor iedereen inzichtelijk. Wij werken volgens de NEN 1010 certificering, volgens de richtlijnen van Scope 12 en bij aanpassingen volgens bouwbesluit 2015.


Onderhoud
Een groot voordeel van zonnepanelen is dat ze goedkoop zijn in gebruik; de onderhoudskosten liggen laag omdat zonnepanelen nauwelijks onderhoud nodig hebben. Eventueel vuil wordt vaak automatisch weggespoeld door regen. Toch is het belangrijk om de zonnepanelen regelmatig te controleren op bladeren of stof. Doet u dit niet, dan kan dit een negatief effect hebben op het rendement. Het is daarnaast verstandig om eens in de paar jaar uw zonnepanelen goed te laten reinigen en inspecteren op eventuele beschadigingen. De meeste zonnepanelen hebben een levensduur van circa 25 jaar. Een belangrijk onderdeel van het zonnesysteem, de omvormer, gaat 10 tot 12 jaar mee. Deze omvormer zal na verloop van tijd dus een keer moeten worden vervangen. Wij adviseren dus om uw systeem met enige regelmaat te (laten) controleren, zo garandeert u een goed rendement van de zonnepanelen en lange levensduur!

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor KSCN Solarsystem.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media