LAVI Vloerisolatie

LAVI vloerisolatie is een jong bedrijf wat gerund wordt door de familie van der Toorn. Ik (Arnout vd Toorn) ben erkend TONZON monteur. Lavinia Van Der Toorn is secretaresse medewerkster.

Ik ben gespecialiseerd in TONZON vloerisolatie, daar heb ik ook een opleiding voor genoten bij TONZON B.V. Enschede. Daar zat een klein theorie gedeelte bij om kennis te maken met het product en al gauw was ik overtuigd van de kwaliteit van TONZON Thermokussens en bodemfolie.
Toen werd ik uitgenodigd om met de ervaren TONZON monteurs op pad te gaan. Na enkele huizen samen met de TONZON monteurs geisoleerd te hebben was er al snel het vertrouwen om mij alleen op pad te sturen. En met een goed resultaat want ik heb daarna een kleine honderd huizen geisoleerd voor TONZON B.V. Enschede.

Lavinia heeft een winkel medewerkster achtergrond en heeft daar haar klantvriendelijkheid opgepikt. Dit neemt ze dan ook mee in ons bedrijf wat een hoge prioriteit heeft. Ze is gewend om snel te handelen richting de klant zo dat die ten alle tijden tevreden is.

Wij denken daarom als LAVI Vloerisolatie een goede combinatie te hebben. Doordat wij een nauwe communicatie hebben binnen het bedrijf kunnen wij dat ook richting de klant realiseren. Zo kunnen we snel een afspraak maken om uw persoonlijke situatie te bekijken zodat wij het juiste advies kunnen afgeven om u aan een warmere vloer te helpen.

Foto's

LAVI Vloerisolatie heeft nog geen foto's geüpload.

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor LAVI Vloerisolatie.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media