MD Klimaattechniek

MD Klimaattechniek is specialist in verwarming, koeling en luchtbehandeling. Voor particulieren, mkb, middenstanders en horeca leveren en installeren wij airco’s, koeltechniek, systemen voor luchtbehandeling en warmtepompen.

Wij leveren enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Met een schat aan kennis en ervaring in verwarming, koeling en luchtbehandeling verzorgen wij de installatie functioneel en netjes afgewerkt.

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.

We willen u erop attenderen dat bij het kiezen van een installatiebedrijf voor uw airconditioning, het van cruciaal belang is om te controleren of het bedrijf de benodigde certificeringen heeft. Bedrijven die gecertificeerd zijn volgens BRL-100 en BRL-200 voldoen aan verplichte kwaliteitseisen en professionele standaarden voor het installeren van airconditioningssystemen. U kunt de certificering van een bedrijf zelf verifiëren via de volgende link: https://platform.centraalregistertechniek.nl/Vakbedrijven/Zoeken De Bedrijven die gecertificeerd zijn beschikken over 2 blauwe vakjes Koeltechniek & Warmtepompen.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor MD Klimaattechniek.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media