Murprotec

Dankzij onze jarenlange ervaring is Murprotec uitgegroeid tot dé vochtexpert in de strijd tegen vocht in huis. De belangrijkste ingrediënten voor dit succes zijn onze bestaande gecertificeerde methodes en de voortdurende zoektocht naar vernieuwing. In het eigen laboratorium wordt continu onderzoek gedaan naar de beste oplossingen voor de meest uiteenlopende vochtproblemen. De formules voor het succesvol bestrijden van vochtproblemen die zo ontstaan worden in eigen beheer getest en toegepast.

Murprotec staat voor:

NAUWKEURIGE DIAGNOSE

De eerste stap naar een definitieve oplossing is de correcte analyse van uw vochtproblemen. Na de vaststelling van de oorzaken van het vocht bij u thuis, passen we een resultaatsgebonden en duurzame behandeling voor uw vochtproblemen toe. Succes gegarandeerd.

DUBBELE CONTROLE VAN AL ONZE ACTIVITEITEN

Voordat Murprotec daadwerkelijk van start gaat met de vochtbestrijding, worden onze diagnoses en voorgestelde behandelingsstrategieën extra gecontroleerd door een bouwkundige.

GEAVANCEERDE OPLEIDING VAN ONS PERSONEEL

Dankzij permanente opleiding blijft ons personeel voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën in de bouwsector en het bestrijden en oplossen van vochtproblemen.

GEEN VERRASSINGEN

Murprotec garandeert u kwaliteit tegen een vooraf vastgestelde prijs. Bovendien hanteren we een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Transparant en persoonlijk, dat is wat u van Murprotec mag verwachten.
  • Murprotec

    0 beoordelingen
  • Adres
    Vijzelweg 18b
    5145NK Waalwijk
  • murprotec.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Murprotec.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media