Mvopro

Zakelijke zonnepanelen


Word je onafhankelijker van de energiemarkt!
Neem direct contact op of lees verder op deze pagina.

Bespaar slim, bespaar nu!

Monitoring je energieverbruik
Inclusief subsidieaanvraag
Inclusief Scope 12 keuring
Gecertificeerde monteurs


1.Voorbereiding zonnepanelen
Legplan

Afhankelijk van je gebruiksdata en je situatie maken we eerst een legplan. Met behulp van verschillende softwarepakketten en rekenmodellen is het mogelijk de opbrengst van je zonnepanelen heel nauwkeurig te berekenen. Je krijgt zo een realistisch beeld van uw verwachte opbrengst.
Optimaliseer

Optimaliseer je bedrijfsenergie met ons onderzoek. Wij bepalen het ideale aantal zonnepanelen op basis van jouw verbruik, inclusief teruglevermogelijkheden. Voorkom onnodige kosten en realiseer de meest rendabele oplossing voor een duurzame en efficiënte energievoorziening voor jouw bedrijf.2.Installatie zonnepanelen
AC-werkzaamheden

Vanaf de omvormer loopt de wisselstroom (evt. via een verdeelkast) naar de hoofdaansluiting in de meterkast. Wij bekijken hoeveel groepen er nodig zijn en hoe dik de kabels moeten zijn. Hierbij houden we rekening met kortsluitvastheid (de maximale kortsluiting die materialen in apparaten aankunnen zonder in brand te vliegen) en selectiviteit (dit voorkomt dat een hele installatie uitvalt bij kortsluiting). Dit is niet verplicht, maar voor een kwalitatieve installatie onmisbaar.


3. Na de installatie van de zonnepanelen
Scope 12 keuring

MVO Pro laat al haar installaties SCIOS Scope 12 keuren. Scope 12 is een onafhankelijke inspectie van je hele zonnestroominstallatie. Een gekeurde installatie heeft een laag brandrisico, is veilig bevonden en levert een optimaal rendement. Het is nog niet verplicht om een zonnepaneleninstallatie na plaatsing te laten keuren volgens de Scope 12 inspectieregeling. Wij kiezen hier wel voor en nemen de kosten hiervoor voor eigen rekening.
Real life monitoring

Bij MVO Pro wordt een installatie altijd opgeleverd met real-time monitoring. Ben jij benieuwd hoeveel je zonnepanelen al hebben opgeleverd? Je checkt het eenvoudig Een zonnepaneleneigenaar via de app op een smartphone of via een internetbrowser op een computer.

Voor sommige bedrijven is het interessant om een opbrengstmonitor zichtbaar te hebben hangen. Daarmee geef je de duurzaamheid van je bedrijf op een leuke manier weer, bijvoorbeeld aan klanten, shareholders, leveranciers, werknemers of studenten.  • Mvopro

    0 beoordelingen
  • Adres
    St Jorislaan 136
    5611PP Eindhoven
  • www.mvopro.nl

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Mvopro.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media