Neuhof-Haans

Neuhof-Haans is van oorsprong een familiebedrijf. In 1999 zijn Martijn en Josine Neuhof gestart met hun onderneming in Gevelrenovatie en Voegwerken. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt. Vanaf 2009 heeft Neuhof-Haans het dienstenpakket aangevuld met spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie
Door slechte isolatie of door het ontbreken van isolatie gaat er veel kostbare warmte verloren via de muren, het dak of de vloer van uw woning. Hierdoor zijn uw stookkosten onnodig hoog. Met spouwmuurisolatie bespaart een gemiddeld gezin met een vrijstaande woning ca. € 600,- per jaar. Deze investering verdient u al in 3 tot 4 jaar terug. Hierna levert de na-isolatie alleen nog maar op.

Maar net zo belangrijk is het verhoogde comfort van uw woning. Door te isoleren heeft u geen last meer van kille muren die kou afstralen, geen vochtige binnenmuren en voorkomt u vocht- en schimmelproblemen in huis. Warm in de winter, koud in de zomer!

Isolatie kan eenvoudig worden uitgevoerd en u merkt bijna niets van de werkzaamheden. Via een specifiek boorpatroon wordt het isolatiemateriaal ingeblazen waardoor het zich optimaal hecht tussen de beide wanden van de spouw. Hierdoor is er absoluut geen risico op doorzakking. Binnen één dag is de spouwmuur geïsoleerd en blijft het metselwerk en het aanzicht van de gevel volledig intact.

Garantie
U krijgt 10 jaar garantie. Wij zijn IKOB-BKB gecertificeerd en werken volgens deze richtlijnen. U bent ervan verzekert dat u een goed product kiest dat ook op een deskundige manier wordt aangebracht. Uw huis is immers vaak uw grootste investering. Zekerheid en deskundigheid zijn dan ook van groot belang. Het aanbrengen van goede isolatie begint bij een gedegen endoscopisch onderzoek bij opname. De conditie van de spouw moet goed in kaart worden gebracht. Wij werken met gediplomeerde medewerkers die alert en nauwkeurig te werk gaan. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Na-isolatie producten
Wij werken alleen met de allerbeste na-isolatie producten verkrijgbaar op de markt. Zowel Knauf supafil glaswol als de Neopixels premium parels bieden de hoogst mogelijke isolatiewaarde. Afhankelijk van de kenmerken van de gevels van uw woning, de spouw en uw wensen, adviseren wij graag welk product het beste bij uw woning past.

Eerlijk advies, dat is wat wij bieden.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Neuhof-Haans.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media