Optimum kozijnen

Nieuwe ramen en/of deuren in uw woning; een kostbare investering.
Dus wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Bij Optimum Kozijnen BV lukt dat zeker!

Bij Optimum Kozijnen kunt u terecht voor kunststof of aluminium kozijnen en deuren. Maar hoe weet u nu welk materiaal het beste bij u, uw woning én uw budget past? We zetten de verschillen tussen beide materialen graag voor u op een rijtje. Zowel kunststof als aluminium is zeer duurzaam. Aluminium kozijnen gaan gemiddeld wel veertig jaar mee, voor kunststof is dat zelfs gemiddeld vijftig jaar! Beide materialen zijn zeer veilig (inbraakwerend) én onderhoudsvriendelijk.

Isolatiewaarde
De isolatiewaarde is bij beide uitstekend. Dat geldt natuurlijk voor warmte-, maar ook voor geluidsisolatie. De isolatiewaarde van kunststof is iets beter dan die van aluminium. Kunststof kozijnen en deuren zijn namelijk iets dikker en hebben meer luchtkamers: hoe meer luchtkamers, des te beter de isolatiewaarde.

Uitstraling
Kunststof is beschikbaar in verschillende stijlen en patronen, denk bijvoorbeeld aan een houtlook, die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Aluminium kozijnen en deuren hebben altijd een moderne, strakke en slanke uitstraling. Ze komen dan ook het beste tot hun recht in moderne huizen. Heeft u een groot raamoppervlak? Dan is een aluminium kozijn geschikter, omdat dit sterker is dan kunststof.

GEGARANDEERDE KWALITEIT EN SERVICE
Het verfraaien van uw woning is een bijzonder, maar ook leuk proces. Wij maken het graag nog leuker voor u. Dat doen we met een eerlijk advies, kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. Die houdt zeker niet op na de montage. Integendeel, ook daarna zullen we geregeld informeren of u nog tevreden bent. Bovendien geven we standaard 5 jaar garantie, óók op de montage en afwerking. Dat maakt Optimum Kozijnen BV uw betrouwbare partner op het gebied van kozijnen, deuren en rolluiken.

KOZIJNEN WELKE BIJ U PASSEN
Een hoge isolatiewaarde, goed hang- en sluitwerk én een mooie uitstraling. Dat zijn de belangrijkste eisen waar kozijnen aan moeten voldoen. Optimum Kozijnen BV biedt aluminium en kunststof kozijnen in alle maten, kleuren en sferen. Vanzelfsprekend met een goede isolatiewaarde en voorzien van HR++-glas of zelfs driedubbel glas. Daarnaast voldoen de kozijnen altijd aan de hoogste veiligheidseisen én zijn ze onderhoudsarm. En, niet te vergeten: onze kozijnen zijn betaalbaar, worden snel geleverd en vakkundig gemonteerd.

WENSEN EN VOORKEUREN MOGELIJK
Of u kiest voor kunststof of aluminium. Wij zorgen er voor dat de nieuwe kozijnen passen bij uw woning. Samen met u bepalen wij welke kleur, profiel en materiaal het beste passen. Naast een mooi design, de door u gekozen kleur en de gewenste vorm bieden onze producten een uitstekende isolatie.

MEER DAN EEN DEUR…
Mooie deuren dragen bij aan de uitstraling van uw woning. Dat geldt op de eerste plaats voor de voordeur, maar net zo goed voor binnendeuren en tuindeuren. Dus wilt u dat ze naadloos aansluiten bij de sfeer van uw huis. Bij Optimum Kozijnen BV hebben we een uitgebreide collectie van voordeuren, achterdeuren, schuifdeuren en dubbele tuindeuren, uitgevoerd in kunststof en aluminium. In de kleur en de stijl die bij u passen, van modern strak tot een rustieke houtlook. En natuurlijk van uitstekende kwaliteit, met een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Dit alles tegen een realistische prijs én snel geleverd.

ALLE SOORTEN EN MATEN KUNSTSTOF & ALUMINIUM
Optimum kozijnen bied een breed scala aan kunststof en aluminium voordeuren, achterdeuren, zijdeuren, terrasdeuren en balkondeuren. Mocht u op het vlak van design eigen wensen hebben dan kan daar rekening mee worden gehouden.

BLIKVANGER
De voordeur van uw woning is een directe blikvanger welke met de grootst mogelijke zorg uitgezocht en uiteindelijk geplaatst moet worden. Een voordeur moet passen bij zowel het interieur als exterieur, wel of geen brievensleuf, soort grip, juiste slot, een goed te gebruiken klink, aantal glasvlakken. Er zijn vele opties waar wij u graag over informeren.

ALLES OM EN RONDOM HET HUIS
Ook voor garagepoorten en rolluiken kunt u terecht bij Optimum Kozijnen. Natuurlijk leveren we ook hierbij maatwerk, een uitstraling die past bij uw woning én specificaties die voldoen aan uw wensen. Wat dacht u van rolluiken die u met uw smartphone bedient of op zonne-energie werken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Door goed te luisteren naar uw wensen, komen we altijd tot het mooiste resultaat voor uw woning. Binnen budget, beste kwaliteit, tijdig geleverd en zorgvuldig gemonteerd.

ROLLUIKEN
Onze prachtige selectie rolluiken zorgen voor een verhoging van de isolatiewaarde, werken inbraak vertragend, en helpen tegen koud en geluiden. Er zijn veel opties qua ronde of vierkante rolluik kast, elektrisch of handmatig te bedienen en vele kleurvariaties. Ook leveren wij rolluiken die werken op zonne-energie waardoor er in de woning niet aan electra hoeft worden gewerkt. 7 jaar garantie op motor, batterij en paneel. Laat u verassen door een keur aan mooie producten.

HORREN – RAAMDECORATIE – ZONWERING – SCREENS
Laat u verassen door een breed scala aan hoogwaardige en prachtige producten. Ons team informeert u graag over de opties. Hierbij bespreken wij bij u thuis de mogelijkheden en opties.

In de zomer is een comfortabele binnen temperatuur niet altijd vanzelfsprekend. Daarom vormen onze buitenscreens een waar thermisch schild waarmee u uw interieur optimaal koel kunt houden. Met een screen aan de buitenkant beschermt u tot wel 6 keer beter tegen de warmte dan met een zonnescherm aan de binnenkant. Ook in hartje zomer van uw interieur genieten is geen luxe meer met onze zonweringen.

Foto's

Beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven

Er zijn (nog) geen beoordelingen geschreven voor Optimum kozijnen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media